miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Dzień dobry
Dzisiaj pełny 36 tydzień [emoji5]. Od jutra zaczynam 37.
Gratulacje, już coraz bliżej
U mnie dziś 38+6 także jutro albo pojutrze zaczynamy już 40 tydzień
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień dobry
Dzisiaj pełny 36 tydzień [emoji5]. Od jutra zaczynam 37.
Dzień dobry[emoji3] jak się czujecie?? Ja już nie mogę się doczekać, najpóźniej za 2 tygodnie i 3 dni malutka będzie z nami [emoji5] chyba że będzie próbowała znowu wcześniej wyjść [emoji5]
To ja jestem tydzień przed Tobą bo od jutra zaczynam 38[emoji5]
Dzień dobry dziewczyny [emoji5]
Która dzisiaj rodzi? Bo ma być pełnia i jakieś burze na dodatek[emoji5]
Ja zasnęłam koło północy i dopiero o 6 się obudziłam. Ani razu nie wstałam na siku. To ta pełnia? [emoji5] moja mała jeszcze z godzinke co najmniej pośpi to ja poprasuje póki chłodno w miarę. Jak nie śpię to nie mogę za długo leżeć bo mnie biodra bolą.
Miłego dnia[emoji5]
Mój mąż dziś ostatni dzień w pracy i urlop[emoji5]
Ja na razie byle jak po kolejnej słabej nocy. Ale mam zamiar wziąć się w garść i nie narzekać [emoji16]Dzień dobry[emoji3] jak się czujecie?? Ja już nie mogę się doczekać, najpóźniej za 2 tygodnie i 3 dni malutka będzie z nami [emoji5] chyba że będzie próbowała znowu wcześniej wyjść [emoji5]
No teraz to już na pewno ostatnie 2 tygodnie [emoji16][emoji16][emoji16] Nasze dzieciaki się ścigają, które będzie bardziej uparte [emoji16][emoji16][emoji16]Hej dziewczyny![]()
Ja dzis tez kiepska noc mialam.. obudzil mnie taki bol.. ale chyba nie skurcz,nie wiem, ale juz tak bolalo no gorzej niz ubiegle noce.. az moj sie obudzil,bo chyba dosc glosno bylam.. :/ pozniej przeszlo i zasnelam.. dzis mam obolale podbrzusze.. ale niezamierzam sie żalic![]()
@Maljan tez nie widze zeby mala chciala wyjsc,i tez mowie ze gora dwa tyg.. i napewno bedzie juz z nami [emoji14] ostatnie dwa tyg w koncu [emoji14]
Troche posprzatam,umyje podlogi.. jutro mloda wieziemy do babci na wakacje,niech tez cos z nich ma,chociaz twierdzi ze sobie nie poradze [emoji23]
Moglas iść do niego pod prysznic , myślisz , że by Cię wpuścił ?Ja tam jestem za. Teściowa chce pogadać z mężem w piątek, narazie nic mu nie mówiłam. Ogólnie jest lepiej, brakuje przytulania,złapania za rękę... Ale już się śmiejemy,wczoraj poszliśmy z młodym na lody. Więc może będzie dobrze....
Tak sobie myślę, bo ciąża zagrożona była,że też już czuje się jakbym przenosił, jutro koniec 38 tc z USG, że córcia czeka na mój całkowity komfort psychiczny...I na to aż tata dotknie brzuszka bo 2 miesiące nie dotykal...
A teraz stymulowalam sutki, niby w ukryciu,ale tak żeby mąż widział cokolwiek...i poszedł pod prysznic, hshahaha
Mnie smyranie po cyckach nie podnieca samej siebie,ale wiem,że jemu to bardzo robi![]()
Chyba [emoji23][emoji23][emoji23]No teraz to już na pewno ostatnie 2 tygodnie [emoji16][emoji16][emoji16] Nasze dzieciaki się ścigają, które będzie bardziej uparte [emoji16][emoji16][emoji16]