Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny muszę się z wami pożegnać -nie będą się rozpisywać, bo nie mam siły na to. Niestety dołączam do pozostałych mam, które straciły swoje kruszynki. Potwierdzam wczorsj u dwóch lekarzy serduszko przestało bić. Nie sądziłam, że może mnie coś takiego spotkać. Pocieszam się tym, że mam już zdrową córeczkę, ale i tak jest mi ciężko, nie da się tego opisac słowami. W czwartek mam mieć zabieg jeśli do tej pory nic się nie wydarzy. A na to się zapowiada,.bo nic mnie nie boli, nie plamię
Trzymam za was kciuki pozdrawiam serdecznie![]()
![]()
Dziewczyny muszę się z wami pożegnać -nie będą się rozpisywać, bo nie mam siły na to. Niestety dołączam do pozostałych mam, które straciły swoje kruszynki. Potwierdzam wczorsj u dwóch lekarzy serduszko przestało bić. Nie sądziłam, że może mnie coś takiego spotkać. Pocieszam się tym, że mam już zdrową córeczkę, ale i tak jest mi ciężko, nie da się tego opisac słowami. W czwartek mam mieć zabieg jeśli do tej pory nic się nie wydarzy. A na to się zapowiada,.bo nic mnie nie boli, nie plamię
Trzymam za was kciuki pozdrawiam serdecznie![]()
![]()
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy
Prymulkax czy musiałaś zostać na noc w szpitalu czy tego samego dnia Cię wypuścili i czy wcześniej plamiłaś. Nie ukrywam, że się trochę boję. Dla mnie to jeszcze bardzo świeża sprawa całą noc plakałam z resztą teraz pisząc też, po prostu to jest silniejsze ode mnie. Siedzę w domu nie poszlam do pracy nie byłabym w stanie każdemu tłumaczyć napisałam smsa dalej niech spójrzcie sznureczkiem. Tak zdecydowanie lepiej. Maję nie puściłam do przedszkola siedzimy sobie. Najgorsze że ona też już nie jest głupiutka i zadaje ciagle pytania typu a co z tym serduszkiem bo podsłuchsła gdzieś naszą rozmowę, nie martw się mamusiu pan doktor uleczy nie płacz hmmm jak tu nie płakać masakra
Myślę że z czasem mi przejdzie ponoć czas leczy rany muszę mieć siłę, żeby dalej próbować - nie poddam się, będzie trudno ale myślę że dam rade
![]()