reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Imiona u nas to tez temat dyskusyjny córka ma na imię Ala i wtedy jakby była chłopcem miał być Jan ale już mi się nie podoba. Próbuje przeforsować Aleksandra lub Aleksander ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Pewnie będzie się jeszcze zmieniac jak przy pierwszym dziecku.

Pytanie z innej beczki, jakie witaminy bierzecie? Kupuję femibion ale cena jest powalająca chętnie zmienię na coś tańszego a równie dobrego.

W domu mam już Jakuba Sebastiana (nie wiedziałam, które imię bardziej mi się podoba, to dałam oba) i Jana Michała (Janka bardzo chciał tatko, a brat małego dodał Michała).
Teraz nie wiem jakie bym chciała dać imiona, dla dziewczynek Weronika, Marysia jak będą dwie, a dla chłopców, zabijcie mnie nie wiem, może Iwo, Gabriel, podoba mi się imię Ariel, ale kurczaki, kojarzy się z proszkiem do prania :D równie dobrze mogliby być wtedy Ariel i Persil (taki żart).

A co do witamin to biorę prenatal duo oraz magne b6 (ostanie zalecenie ginka)

Imiona u nas to tez temat dyskusyjny córka ma na imię Ala i wtedy jakby była chłopcem miał być Jan ale już mi się nie podoba. Próbuje przeforsować Aleksandra lub Aleksander ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Pewnie będzie się jeszcze zmieniac jak przy pierwszym dziecku.

Pytanie z innej beczki, jakie witaminy bierzecie? Kupuję femibion ale cena jest powalająca chętnie zmienię na coś tańszego a równie dobrego.
Też biorę femibion i magne b6.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

DSC_0007.JPG

Ja biorę mama dha nie całe 40 zl za paczkę. W poprzedniej ciąży brałam omega med optima dha to 50-60 zł
Myślę że te które teraz biorę mama dha są ok zresztą mi je ginekolog do której chodzę poleciła
DSC_0005.JPG

Załączniki

• DSC_0005.JPG
    DSC_0005.JPG
    692,7 KB · Wyświetleń: 361
  • DSC_0007.JPG
    DSC_0007.JPG
    890,7 KB · Wyświetleń: 343
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama