Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzisiaj ogolnie jest post , sroda popielcowa![]()

ja to w sumie cała ciążę mam post bo mięsa bardzo nie mogę a jak zjem to juz mały kawałeczek na pare dni...ale powiedz to kobicie w ciąży![]()
Aż mnie naszła ochota na ten kalafiorU mnie obiad już gotowy, dla siebie jeszcze tylko kalafiora gotuję bo mnie chętka naszła.
Ja nie poszczę, nie moje klimaty![]()
ja też bym zjadła , uwielbiam takiAż mnie naszła ochota na ten kalafiorz bułeczką tartą mmm...

tak mam ochotę jak to przeczytałam kalafior z bułeczką
dzisiaj nigdzie nie wychodzimy bo czekamy na nowe łóżkowieczorem, to chociaż kalafior mi się należy za to 
Ojej jakie dużeJa już po badaniach. Wszystko ok. NT 1,5, kość nosowa widoczna. mały człowiek mierzy 8,1cm
Na śmierć zapomniałam, że dziś post. Na śniadanie jadłam kanapkę z mięskiem mielonym własnej roboty. Zapiekanka będzie na jutro a dziś ogarnę zapiekanki warzywne z serem.
U nas też się nie pości. A dzieci, osoby starsze, chore i ciężarne nie muszą pościć.U mnie obiad już gotowy, dla siebie jeszcze tylko kalafiora gotuję bo mnie chętka naszła.
Ja nie poszczę, nie moje klimaty![]()
Ja dziś do warzyw na parę Właśnie wrzucam kalafior [emoji23]Aż mnie naszła ochota na ten kalafiorz bułeczką tartą mmm...