Fiorna
Fanka BB :)
Ja dziś do warzyw na parę Właśnie wrzucam kalafior [emoji23]
Nie wiem co w nim jest że ciężarne tak go lubią [emoji23]
![]()
![]()
Kurczę zaczynam mieć dylemat czy na walentynki lepiej ten kalafior czy lody z Mc Donalda
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dziś do warzyw na parę Właśnie wrzucam kalafior [emoji23]
![]()
![]()
Lody z McDonald's na deser po kalafiorze [emoji23][emoji23][emoji23] ja w sobotę się z synem wybiorę do McDonald's [emoji23][emoji23][emoji23]Kurczę zaczynam mieć dylemat czy na walentynki lepiej ten kalafior czy lody z Mc Donalda![]()
Normalnie nie jest dla mnie jakimś super przysmakiem, ale dzisiaj narobiłyście mi ochotyJa dziś do warzyw na parę Właśnie wrzucam kalafior [emoji23]
![]()
![]()
Ja już po badaniach. Wszystko ok. NT 1,5, kość nosowa widoczna. mały człowiek mierzy 8,1cm
Na śmierć zapomniałam, że dziś post. Na śniadanie jadłam kanapkę z mięskiem mielonym własnej roboty. Zapiekanka będzie na jutro a dziś ogarnę zapiekanki warzywne z serem.
To i toKurczę zaczynam mieć dylemat czy na walentynki lepiej ten kalafior czy lody z Mc Donalda![]()
Kalafior danie główne lody na deser Może lody kalafiorowe tak dla równowagi?Kurczę zaczynam mieć dylemat czy na walentynki lepiej ten kalafior czy lody z Mc Donalda![]()
No właśnie praktycznie nic nie ma uniwersalnego, albo typowo chłopięce albo dziewczęce elementy :-) a kocyk naprawdę fajny ,cienki ale ciepły się wydaje taki puszysty :-)na zdjęciu taki niebieski wyszedł ale na żywo jak dla mnie wpada w taką pistacje :-)jeszcze różowy był i taki ni biały nie kremowy :-) rożki też były dwa wzory ale już mam to nie kupowałam :-)
U mnie dziś makaron ze szpinakiem, pychotka![]()
...ale powiedz to kobicie w ciąży![]()