A gdzie są więzadła ? Haha może ja złe interpretuje mój bólOj tak... dzisiaj jest kiepski dzień.
Jajniki mnie nie bolą, ale za to więzadła tak..
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A gdzie są więzadła ? Haha może ja złe interpretuje mój bólOj tak... dzisiaj jest kiepski dzień.
Jajniki mnie nie bolą, ale za to więzadła tak..
![]()
Mąż mi robi co 3 tygodnie w tym samym miejscu w domu, w tych samych ciuchachDziewczyny, robicie sobie zdjęcia w ciąży?
Ja robię co tydzień, dwa tzn m mi robi. Z poprzednich ciąż też mam takie zdjęcia, powkładane wg. dat do albumu. Moje dzieci oglądają teraz te zdjęcia i się zastanawiają, porównują mój brzuch ze zdjęć do tego teraz. Fajna pamiątka nawet się nie spodziewałam, że tak fajnie będzie się oglądało te zdjęcia po latach.
Z jednej strony to fajnie, bo super wyglądają brzuszki w eleganckich sukienkachHihi ja też do drobnych nie należę ale na moje szczęście wysiadła bateria w wadze łazienkowej
Ubolewam jeszcze nad jednym. W maju wychodzę za mąż. Będę w 27 tygodniu i będę wyglądać jak ciężarówka na pełnym etacie![]()
Tak będzie najszybciej[emoji16]A gdzie są więzadła ? Haha może ja złe interpretuje mój ból![]()
A mnie się szykują cztery wesela do porodu...Po porodzie również cztery[emoji23][emoji23][emoji23]Z jednej strony to fajnie, bo super wyglądają brzuszki w eleganckich sukienkachja bym chciała mieć jakąś okazję gdzie mogłabym się wystroić w ładną, ciążową sukienkę
a tu ani wesela, ani komunii, ale chrzcin, NIC
![]()
Będziesz mieć tradycyjną białą suknię do ziemii?
![]()
To już może przesada, ale na jedno bym poszłaA mnie się szykują cztery wesela do porodu...Po porodzie również cztery[emoji23][emoji23][emoji23]
![]()
Mnie jeszcze nie bolały.Dziewczyny bola was jajniki nieraz ?
Też tak uważam[emoji4] wszyscy się wysypali w tym roku[emoji4]To już może przesada, ale na jedno bym poszła
![]()