madziula92
Fanka BB :)
Witaj w klubie. Mnie staw prawy boli od początku ciąży i nasila się co tydzień. Z czasem się zaczęłam zastanawiać czy to nie więzadła napinające się bo serio chodzenie sprawia mi trudności jak nigdy a co to będzie później?
Wiem też że zarodek zagniezdzil się właśnie z prawej strony, więc może to ma związek.
ja wizytę mam 14, więc zapytam lekarza co to może być..ale wydaje mi się, że dzidzia naciska na nerw właśnie i dlatego boli...aż się boję co będzie później..

wizyta odbyla sie w tak ekspresowym tempie ze nie dostalam dzisiaj zdjecia ani nie zapytalam o usg polowkowe no zapomnialam i lekarz chyba tez zapomnial. Ciesze sie ze z dzieciatkiem wszystko dobrze ale martwie sie inna rzecza. Musze zrobic sobie usg piersi (niestety nie dostalam skierowania wiec musze isc prywatnie). Od 4 tyg mam czerwona plame na piersi i lekarza to niepokoi. Dodal jeszcze ze czesto to wlasnie w ciazy uwidacznia sie rak piersi. Nastraszyl mnie
usg piersi mam juz we wtorek bo polozna powiedziala ze pomimo iz terminy sa na kwietnia to ja nie moge tyle czekac i mnie gdzies wcisnie.. Trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo dobrze..