To nie jest zle bo my mamy 19,4tydz i 296 wiec w tydz nadgoni ^^moja mała w 20.4 tyg wazyla 380
reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
na pewno, teraz coraz szybciej dzieciaczki rosną i przybierają na wadzeTo nie jest zle bo my mamy 19,4tydz i 296 wiec w tydz nadgoni ^^
E
Ewka34
Gość
Moja w 23tyg ma 490g 
Nie nie. Koło Podkarpackiej jest ArchitektówNie wiem co to za osiedle . Podkarpacka czy coś pomieszalam ?Aa to może na mapie widziałam ta miejscowość .. no nie powiem Ci
mam słaba pamięć tym bardziej że na soline jeżdżę jakieś 2 razy w roku przynajmniej
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

oliwiapatrycja
ciekawe ile moja ma teraz.. prędko się nie dowiem bo dopiero w maju
wtedy to już bedzie waga ciężka
No to wujek mojego męża ma domek na przeciw Kościoła@KatiNails My ze znajomymi zrobiliśmy sobie długi weekend we wrześniu 2017 właśnie w Zawozie. Wybraliśmy tą miejscowość ze względu na to że jechał z nami labrador a Zawóz jak to nazwaliśmy to "koniec świata" ale za to jaki pięknybyliśmy chyba na 4 dni a czas leciał tak wolno jakbyśmy conajmniej tydzień tam spędzili. Jedyny minus to jeden sklepik jak zza komuny ale my wcześniej zrobiliśmy zakupy w Lesku a po drodze lody tajskie w Polańczyku...miód malina normalnie.
Także jeździmy do nich ogólnie, ale za rok będziemy chcieli jechać tam jak te domki tam za kościołem na górce są z pięknymi widokami [emoji7][emoji7]

U mnie coraz 19+2 miała 274gTo nie jest zle bo my mamy 19,4tydz i 296 wiec w tydz nadgoni ^^

karkula309
No właśnie tak się z mężem zastanawialiśmy czy koło podkarpackiej czy w stronę przybyszowki . Dużo teraz nowych osiedli można się pogubićNie nie. Koło Podkarpackiej jest Architektówza Bi1 to drugie nowe osiedle jak ul. Błogosławionej Karoliny jest osiedle Projektant
![]()
![]()
Kurde ostatnio nie mogę jezdzic na miasto bo zaraz zaczyna mnie boleć głowa i chcę mi się wymiotować.. nie wiem choroba lokomocyjna czy co.. teraz właśnie mąż poszedł na jakieś badania, już godzinę siedzę w samochodzie bo nawet siły nie mam iść na zakupy
Lepiej siedzieć w aucie niż jakby Cię miało w sklepie zesłabić.No właśnie tak się z mężem zastanawialiśmy czy koło podkarpackiej czy w stronę przybyszowki . Dużo teraz nowych osiedli można się pogubićto dzieli nas jakieś 25 km
![]()
Kurde ostatnio nie mogę jezdzic na miasto bo zaraz zaczyna mnie boleć głowa i chcę mi się wymiotować.. nie wiem choroba lokomocyjna czy co.. teraz właśnie mąż poszedł na jakieś badania, już godzinę siedzę w samochodzie bo nawet siły nie mam iść na zakupy
Ale tak czasem jest. Ja tak mam jak mi ciśnienie np spada. Słabo i nudności. A jak Wy nie z Rzeszowa to niestety w Rzeszowie jest inny mikroklimat no i powietrze bez szału. Więc i to teraz w ciąży możesz bardziej odczuwać

reklama
karkula309
Mozliwe.. a jak weszliśmy do Castoramy to myślałam że padnę zrobiło mi się duszno i mąż musiał mnie podtrzymywac w drodze do auta bo właśnie bałam się że zasłabne. Jak przyjdę do domu to zmierzę ciśnienie , może mi kawy brakujeLepiej siedzieć w aucie niż jakby Cię miało w sklepie zesłabić.
Ale tak czasem jest. Ja tak mam jak mi ciśnienie np spada. Słabo i nudności. A jak Wy nie z Rzeszowa to niestety w Rzeszowie jest inny mikroklimat no i powietrze bez szału. Więc i to teraz w ciąży możesz bardziej odczuwać
![]()
![]()