E
Ewka34
Gość
Ja dzis zaczelam 34 tydz wg OM i odrazu dostalam wiadomoscJa jeszcze nigdy nic nie dostałam...jedyne co to mam tę 3% rabatu i tyle![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzis zaczelam 34 tydz wg OM i odrazu dostalam wiadomoscJa jeszcze nigdy nic nie dostałam...jedyne co to mam tę 3% rabatu i tyle![]()
Mi córka bluzkę ściągaMi wszystkie bluzki sprzed ciąży kończą się 2-3 cm nad pępkiemostatnio mi matka zwróciła uwagę że te ubrania już są dawno za małe
![]()
Ja dzisiaj przymierzałam i tak się śmiałam[emoji23] mój mąż stwierdził, że wyglądam, jak prawdziwa foka[emoji16][emoji16][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja chodze w sukienkach ktore sobie kupilam.. i ewentualnie tunikiJa odłożyłam 3/4 swojej szafy. Zostaly mi dwie półki, na których są bluzki ,sweterki, leginsy i sukienki [emoji23] wcześniej nawet bluzki z krótkim rękawem były oddzielone półka od bluzek na ramiączkach. A teraz dostaje nerwicy jak mam gdzieś wyjść .. dobrze, że kupiłam kilka dłuższych bluzek bo bym miała pepek na wierzchu i ludzi straszyła [emoji23]
Czyli masz 33+0.Ja dzis zaczelam 34 tydz wg OM i odrazu dostalam wiadomosc
Okiii :* zaczekam,moze akuratCzyli masz 33+0.
A ja wiadomość o pieluszkach dostałam w 33+3 a Karolina w 33+2. To poczekaj kilka dni![]()
Ja mam też wstręt przed każdym wyjściem[emoji23] najczęściej chodzę w sukienkach, bo to luzik i się mieszczę[emoji16]ale czasem jest zimno i miałam ochotę na bluzeczkę, a tu dupsko...[emoji23]Ja odłożyłam 3/4 swojej szafy. Zostaly mi dwie półki, na których są bluzki ,sweterki, leginsy i sukienki [emoji23] wcześniej nawet bluzki z krótkim rękawem były oddzielone półka od bluzek na ramiączkach. A teraz dostaje nerwicy jak mam gdzieś wyjść .. dobrze, że kupiłam kilka dłuższych bluzek bo bym miała pepek na wierzchu i ludzi straszyła [emoji23]
Ja sukienki kupiłam na początku ciąży. Z 15 na pewno.. której nk założę to za krotka albo prześwituje bo naciągnięta od brzucha.. i tak się nachodzilam w ciąży w sukienkachJa chodze w sukienkach ktore sobie kupilam.. i ewentualnie tunikibluzek nawet nie przymierzam
![]()
Dobrze, że już nie długo będziemy mogły się ubrać w co nam się będzie podobałoJa mam też wstręt przed każdym wyjściem[emoji23] najczęściej chodzę w sukienkach, bo to luzik i się mieszczę[emoji16]ale czasem jest zimno i miałam ochotę na bluzeczkę, a tu dupsko...[emoji23]