reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Ja zaczęłam tą ciążę z takimi plamieniami kolor kawa z mlekiem pozniej ciemny brąz . Ogolnie mala ilosc ale bylam przerażona. Moja gin powiedziala ze to brudzenie a nie plamienie ,że może się zdarzyć najczęściej w terminie miesiaczki. Najgorsze są plamienia różowe i czerwone... spróbuj policzyć czy nie mialabys teraz okres? Trzymam za Ciebie kciuki i mam nadzieję że to nic groźnego!!

Ja zaczęłam tą ciążę z takimi plamieniami kolor kawa z mlekiem pozniej ciemny brąz . Ogolnie mala ilosc ale bylam przerażona. Moja gin powiedziala ze to brudzenie a nie plamienie ,że może się zdarzyć najczęściej w terminie miesiaczki. Najgorsze są plamienia różowe i czerwone... spróbuj policzyć czy nie mialabys teraz okres? Trzymam za Ciebie kciuki i mam nadzieję że to nic groźnego!!
Mogłabym mieć, ale nie miałam plamien w terminie pierwszej miesiączki więc nie łudzę się nawet, że nagle coś się zmieniło
.. Po prostu muszę się przygotować na najgorsze mam czas do 15 na płakanie

reklama
Paulina plamienia się zdarzają, tym bardziej jeśli to nie żywa krew to nie musi to być najgorsze. Ja plamię już ponad dwa tygodnie. Może potrzebujesz wyzszej dawki progesteronu i L4? Głowa do góry :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry