martoosia04
Fanka BB :)
Jedź na IP! Jeśli to żywa krew. Może to przez stres to plamienie. Kochana nie może być źle. A gin nie przyjmie cię z tym plamieniem wcześniej?Ja chyba dzisiaj nie będę miała żadnych dobrych informacji z wizyt zaczęłam plamić![]()
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jedź na IP! Jeśli to żywa krew. Może to przez stres to plamienie. Kochana nie może być źle. A gin nie przyjmie cię z tym plamieniem wcześniej?Ja chyba dzisiaj nie będę miała żadnych dobrych informacji z wizyt zaczęłam plamić![]()
![]()
Jedź na IP! Jeśli to żywa krew. Może to przez stres to plamienie. Kochana nie może być źle. A gin nie przyjmie cię z tym plamieniem wcześniej?
Nie mocno, ubrudzony śluz na taki kolor kawy z mlekiemMocno plamisz? Jaki kolor ? Brąz czy czysta krew?
Już pisałam do gina czekam na telefon ale na razie wiem tyle że ma dyżur w szpitalu więc nie wiem o której kończyJedź na IP! Jeśli to żywa krew. Może to przez stres to plamienie. Kochana nie może być źle. A gin nie przyjmie cię z tym plamieniem wcześniej?
Nie mocno, ubrudzony śluz na taki kolor kawy z mlekiem
W takim razie trzymaj się tam. Postaraj się nie stresować. Nie myśl źle. Musi być dobrze.Od 15 zaczyna przyjmować i tak kazał mi przyjechać więc te kilka h nic już nie zmieni