Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie 8 tydzień, piersi mam ogromne, więc zauważy chyba każdyA co do brzuszka, faktycznie wiczorami jest zaokraglony dość mocno, rano wraca do normy
jednak po koszulkach czuję, ze jest lekko powiększony.
niby każdy mi mówi że brzuszek widać dopiero po 3 m-cu ale myślę że każdy inaczej przechodzi zmiany i w moim przypadku już można stwierdzić po wyglądzie że mogę być w ciąży Trzymaj kciuki może akurat, ale nerwy ogromne, ogarnęłam się i o 14 wyjeżdżam bo mam około godziny drogi@paulina1994, łatwo się mówi ale wrzuć na luz. Do 15 już tylko 4h. Nerwami nic nie ugrasz ani nic nie przyspieszysz. Jestem pewna że na USG wszystko będzie w porządku, musi być!
Mi właśnie w 3 miesiącu ciąży z synkiem cera się poprawiła a i w ciąży włosów nie gubilamU mnie cera tragiczna, od wczoraj jakieś nowe syfy na całej twarzy. Brzuch widac, przynajmniej ja widzę, piersi urosły. Z utęsknieniem czekam na II trymestr czyli miesiąc miodowy ciąży, kiedy włosy i cera wreszcie będą takie jak powinny być codziennie [emoji38]
Faktycznie piękny brzuszek<3
Ja już niestety musiałam staniki zmienić o rozmiar większeu mnie lekko widoczny już brzuszek zaokrąglony i koszulki też rozmiarowo muszą być większe
niby każdy mi mówi że brzuszek widać dopiero po 3 m-cu ale myślę że każdy inaczej przechodzi zmiany i w moim przypadku już można stwierdzić po wyglądzie że mogę być w ciąży
mamy 9tc i 1 dzień![]()