Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny byłam właśnie w toalecie i na papierze mialam taki brązowy śluz. Wczoraj byłam na wizycie i było wszystko w porządku.
To może być po badaniu? Chyba zwymiotuje z nerwów![]()
Sorry, ale dla mnie to nie lekarka od tak powiedział że nie wie co to jest i kazała iść na prenatalne ? Badania prenatalne oceniają dobrostan płodu i to mają na celu, a nie konsultacje w zakresie "bo czegoś nie wiem to może ktoś inny będzie wiedział" ja bym to napewno natychmiast skonsultowała z innym ginekologiem przede wszystkim z takim, który nie zostawia pacjentki na lodzie z informacją, że nie wie co to !Niestety dała mi tylko to jedno zdjęcie, ale na nim też troszkę widać przy główce.
Dzieki za odpowiedz. Miałam jedno i drugie... nigdy mi się to nie zdarzyło po badaniu. po wczorajszej wizycie jestem pełna nadziei i optymizmu. Ale poprzednia ciąża zatrzymała się dzień po wizycie, więc teraz zaczynam swirowac.Jeśli miałaś usg dopochwowe lub badanie ginekologiczne to pewnie ze tak. Jutro pewnie nie będzie śladu
Głowa do góry, najgorsza to by była krew!
Kurcze nie wiem, a nie miałaś pobieranej cytologi czasami ?Dziewczyny byłam właśnie w toalecie i na papierze mialam taki brązowy śluz. Wczoraj byłam na wizycie i było wszystko w porządku.
To może być po badaniu? Chyba zwymiotuje z nerwów![]()
Jeżeli jesteś zestresowana to IP albo jutro twój lekarz innego wyjścia nie ma, wiem jaki to stres bo sama się stresowałam dzień po wizycie jak wyleciała ze mnie reszta luteiny mam taką nadzieję że to było to zresztą brązowego plamienia niby wiem, że miało jeszcze prawo, niby wiem, że od tamtego czasu spokój, ale gdzieś z tyłu głowy myślę więc jak ma cię to uspokoić to jedz do lekarzaDzieki za odpowiedz. Miałam jedno i drugie... nigdy mi się to nie zdarzyło po badaniu. po wczorajszej wizycie jestem pełna nadziei i optymizmu. Ale poprzednia ciąża zatrzymała się dzień po wizycie, więc teraz zaczynam swirowac.
Jeżeli jesteś zestresowana to IP albo jutro twój lekarz innego wyjścia nie ma, wiem jaki to stres bo sama się stresowałam dzień po wizycie jak wyleciała ze mnie reszta luteiny mam taką nadzieję że to było to zresztą brązowego plamienia niby wiem, że miało jeszcze prawo, niby wiem, że od tamtego czasu spokój, ale gdzieś z tyłu głowy myślę więc jak ma cię to uspokoić to jedz do lekarza
Sorry, ale dla mnie to nie lekarka od tak powiedział że nie wie co to jest i kazała iść na prenatalne ? Badania prenatalne oceniają dobrostan płodu i to mają na celu, a nie konsultacje w zakresie "bo czegoś nie wiem to może ktoś inny będzie wiedział" ja bym to napewno natychmiast skonsultowała z innym ginekologiem przede wszystkim z takim, który nie zostawia pacjentki na lodzie z informacją, że nie wie co to !