Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Honey, a jeśli można wiedzieć samochodem czy samolotem? Mnie się marzy Turcja na majówkę ale boję się i lotu i pobytu poza cywilizacjąNo to super ze kinder party w planach. Ja tez dzis sie mam zamiar wziac za porzadki, bosytuacja w domu wymyka sie spod kontroli. My wlasnie zarezerwowalismy wakacje i szczerze mysle tylko o tym zarciu co tam bedzie, a ktorego nie bede musiala gotowac! I po gotowaniu sprzatac straszne ale ok.... taki czas
Ile płaciłas z ciekawości u ciebie w Diagnostyce za te badania ?Ja juz opłaciłam te badania. Mój lekarz dał mi skierowanie i płace od razu u niego.pozostaje mi tylko isc do Diagnostyki i je zrobić.
Jak długo czeka się na wynik HIV? bo mysle, że pojde sobie na tydzien przed kolejna wizyta, ale czy HIV wtedy bedzie juz?
Zapytaj na infolinii ZUSu bądź napisz do nich @ mi zawsze wszystko wyjaśniliHej, dziewczyny czy wy się orientujecie jak się wylicza podstawę do urlopu macierzyńskiego jeśli wcześniej jest się na L4?
Wiem, że ostatnie 12 miesięcy są brane pod uwagę, ale jeśli np na 3 ostatnie miesiące przez urlopem pójdę na L4 to wymiar liczą z tym co dostawałam na L4 czy przed L4? I co jak dostanę podwyżkę w tym czasie? Oleją to, czy będzie się liczyć?
Jak znacie jakieś dobre strony, gdzie to jest dobrze opisane to będę wdzięczna, bo szukałam wczoraj info i te artykuły są jakimś prawniczym bełkotem napisane jak dla mnie...
Współczuję. Oby szybko noga doszła do siebie [emoji4]Wstawałam z krzesła w pracy [emoji1787]wydawało mi się że coś tylko tak przeskoczylo, ale dziś po nocy na nogę stanąć nie mogłam..