mama.Antosia
Fanka BB :)
Ja teczke mam z Pregny a karte wlasnie z MamaDhaPodoba mi się teczka Pregny, ale mój gin dał mi tylko kartę ciąży z MamaDHA i tyle :/ chyba będę musiała sobie sprezentować tą od mamy ginekolog![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja teczke mam z Pregny a karte wlasnie z MamaDhaPodoba mi się teczka Pregny, ale mój gin dał mi tylko kartę ciąży z MamaDHA i tyle :/ chyba będę musiała sobie sprezentować tą od mamy ginekolog![]()
Po MamaDha bardzo odbijalo mi sie olejem rybim tam jest duuza tego ilosc ,zmienilam na pregna plus i planuje caly czas je brac plus nadrabiam owocamiDziewczyny jakie planujecie witaminy na drugi trymestr ? Do tej pory biorę Prenatal Uno, ale kolejne opakowanie było by to już Duo, sporo znalazłam tańszych z podobnym składem np. Doppelherz Aktiv Mama Premium, kapsułki, 60 szt., MamaDHA Premium Plus i już sama nie wiem![]()
Od gina dostałaś ?Ja teczke mam z Pregny a karte wlasnie z MamaDha
Fajna pamiątka będzieJa biorę pregne plus i pregne dha. Mi już w 2 miesiącu kazał włączyć kwasy dha do diety. Biorę jeszcze oeparol bo zawiera olej z wiesiołka a ten jest ponoć bogaty w luteine.
Dziś z mężem mamy w planach pierwsze zdjęcia brzuszkowe [emoji3590]wiem wiem że jeszcze nic nie widać oprócz opony, ale jak złożymy w całość kilka zdjęć to będzie efekt [emoji16] czy też macie w planach takie robić np co miesiąc? Oczywiście mamy zamiar robić je sami, aż się tego trochę boje
Tak, juz na pierwszej wiycie potwierdzenia ciążyOd gina dostałaś ?