reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
O jakie miłe wiadomosci :) dobrze slyszec :*
Cześć dziewczyny,
Ja byłam na prenatalnych dziś. Nie zauważono żadnych nieprawidłowości, a dzidzi rośnie i ma się dobrze. Tylko płci nie chciało pokazać..

Nie dam rady przeczytać wszystkiego, zmiotłam posty okiem i widzę też złe nowiny u niektórych z Was :( Niestety wiem co znaczy utrata ciąży, dlatego łza mi się kręci jak czytam, że ktoś to teraz musi przeżywać. Bardzo mi przykro. Ściskam Was mocno.

A do tych z Was, które czekają na wizyty, chciałabym tylko powiedzieć, aby się nie stresować i nie wkręcać sobie złych myśli. To niczego dobrego nie przynosi. 2 trymestr już tuż tuż. Wiem, że to nie do końca się sprawdza, ale mówią ,że jak o czymś dużo myślisz to właśnie to przyciągasz, a więc myślcie pozytywnie na wszelki wypadek :*

Frambuesa - super że wszystko gra po wizycie odrazu lżej na sercu :)

Paulina a czemu Ty musisz czekać na telefon w sprawie wizyty? Wiem durne pytanie heheh ale ciekawi mnie ze znasz dzień wizyty a jak mogą ustawiać godzinę tego samego dnia? A jak mąż ma załatwić wolne czy cokolwiek żeby też pojechać? Toż to nie poważne tak znienacka :p

Ruszył mój zaladek tak się martwiłam że jeść mi się nie chce jak Wam rano pisałam tak dziś ciągle jestem głodna najlepiej non stop mialabym coś w buzi haha

W sensie chodzi ci, że mam ujemne, że nie przechodziłam? No zobaczymy co lekarz powie pewnie za kilka tygodni do powtórzenia ;) teraz to co ja mogę ? Myć owoce, warzywa, unikać kotów i tyle ;)
Wyniki masz prawidłowe. Dokładnie jak piszesz, myć wszystko co ląduje w buźce. Ja mam co najmniej jednego kota przez całe życie, zwykle są dwa. Niektóre sypialy że mną w łóżku. I to koty które większość dnia są na dworze i latają po okolicy. A ja nie miałam toxo i tak też zostanie mam nadzieję to rzadka choroba

reklama
Hej kochane :) jestem już na oddziale potwierdzone poronienie więc jutro rano zabieg. Dwa puste pęcherzyki także o tyle jest mi trochę łatwiej że nie było zarodków. Muszę się zastanowić nad tym co w tej całej układance jest nie tak że drugi raz w ciągu pół roku kończy się zabiegiem. Życzę wam powodzonka super dzieciaczków i jak najmniej stresu trzymajcie się buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry