Spina, jak się czujesz? Przeszło trochę?Nie zawsze, ja miałam pół na pół...
DziękiSuper wieści! Ogromne gratulacje!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spina, jak się czujesz? Przeszło trochę?Nie zawsze, ja miałam pół na pół...
DziękiSuper wieści! Ogromne gratulacje!!
Hahaha nie mogęPo sledziu również nie polecam wymiotować [emoji23][emoji23] jeszcze czuje to wszystko jak mi szło w poprzedniej ciazy ponad 3 lata temu wiec teraz choćbym nie wiem jaka miala ochotę to do końca ciąży śledzi nie ruszam [emoji23][emoji23][emoji23]
Dziękuję Wam kobietki za wszystkie podpowiedzi,bardzo mi pomogłyście
Za waszą radą i po opiniach w necie zdecyduje się na omron. Myślę ze się sprawdzi. Miłego wieczoru![]()
Super wieści, zazdroszczę, że już wiesz!Odebrałam wyniki Nifty. Są prawidłowepod sercem noszę: chłopaka!
Wiesz ja mam w planach iść od kolejnej wizyty czyli dopiero 21 luty, ale coś słuchać nie chcą, nie wiem jak im to wytłumaczyć, że nie bo nie, proponują, że umowę będę miała przedłużona, a tak to tylko 2 msc macierzyńskiego taaa myślą, że głupia jestem i nie wiem, że później wypłaca ZUS@paulina1994, widzę że jesteś w podobnej dupie jak i ja z pracą. Ja też mówię od dwóch dni żeby raczej mnie nie uwzględniały koleżanki w grafiku na luty. Ale aż mnie przełożona prosiła żebym jednak może nie szła jeszcze na to zwolnienie, bo może mi się jakoś uda przepracować te krótkie cztery tygodnie lutego. A od marca nowa dziewczyna za mnie startuje.
No i też nie wiem, bo z jednej strony czuje się dobrze, mogę pracować, ale z drugiej tyle tego syfu w pracy, pacjenci są chorzy, roznoszą różne zarazy, a ja mam z nimi kontakt.. już jeden antybiotyk wzięłam [emoji17] i też chce być fair wobec zespołu, mimo że tam raczej nie wrócę. Taki frajer że mnie.