Anastazja35x
Fanka BB :)
Dziewczyny, dziewczynka czy chłopczyk?
Ja tez nie mam pojęcia ale obstawiam dziewczynkę coś podobnie chyba u mnie było [emoji3]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny, dziewczynka czy chłopczyk?
Hehe ja tez tu niczego nie widzęDziewczyny, dziewczynka czy chłopczyk?
"chyba" dziewczynka.. Po czym stwierdziła, że w sumie to ciężko stwierdzić czy aby na pewnoHehe ja tez tu niczego nie widzęA co lekarz powiedział?
Czyli jeszcze musisz poczekać"chyba" dziewczynka.. Po czym stwierdziła, że w sumie to ciężko stwierdzić czy aby na pewno![]()
Obecnie 18+2. Wierzę, że może jeszcze jakimś cudem siusiak urośnieCzyli jeszcze musisz poczekaćA który tc?
Czyli jeszcze musisz poczekaćA który tc?
"chyba" dziewczynka.. Po czym stwierdziła, że w sumie to ciężko stwierdzić czy aby na pewno![]()
Zdjęcie, które wstawiłam jest z 15/16 tyg ciążyChociaż ja osobiście na tym zdjęciu z usg nie widzę kompletnie nicMoże dlatego nie jestem ginekologiem
Z czystej ciekawości... Chwaliłyście się już znajomym, że jesteście w ciąży? Jeśli tak, to do kiedy czekalyscie, żeby ich o tym poinformować? I kiedy oznajmiłyście rodzinie?