reklama

Sierpniowe mamy 2019

Teraz weźmy na tapetę temat wanienki dla dzieciątka :)
Macie już kupioną? Najlepiej to chyba na stojaku, ale czy to jest bezpieczne i stabilne? Czy przy wyborze wanienki trzeba się czymś kierować czy tu już nie ma jakiejś filozofii?
Ja mam najzwyklejszą. Myślałam o jakiejś z wkładkami, wyprofilowanej itp. Na razie spróbujemy zwykłą i zobaczymy jak będzie.

reklama
Ja mam najzwyklejszą. Myślałam o jakiejś z wkładkami, wyprofilowanej itp. Na razie spróbujemy zwykłą i zobaczymy jak będzie.
Ja mam taką na stojaku z wkładanym leżaczkiem. Mam nisko wannę i chyba by mi kręgosłup odpadł. A taka wanienke stawiasz sobie na podłodze, siadasz obok i wygoda :)

Ja mam taką na stojaku z wkładanym leżaczkiem. Mam nisko wannę i chyba by mi kręgosłup odpadł. A taka wanienke stawiasz sobie na podłodze, siadasz obok i wygoda :)
Właśnie też o takiej myślę :) Tym bardziej, że będę po cesarce i raczej będzie mi trudno schylać się do wanienki stojącej na ziemi :-/

Coś.np. takiego:

Właśnie też o takiej myślę :) Tym bardziej, że będę po cesarce i raczej będzie mi trudno schylać się do wanienki stojącej na ziemi :-/

Coś.np. takiego:

No ja mam chyba nawet taką samą :)

Mnie tez polecano firmy Medela i Lovi.
Tylko, że z kim nie rozmawiam to mówia, żeby zainwestować w elektryczny, bo tym ręcznym to ponoć można się zajeździć.

Ja rowniez bardzo dlugo zastanawialam sie nad zakupem laktatora. Nie wiedzialam czy wybrac reczny czy elektryczny?
Wybralam jednak elektryczny i to byla madra decyzja:-)
Po porodzie naturalnym bardzo dlugo do siebie dochodzilam. Bylam bardzo wyczerpana a jeszcze opieka nad takim maluszkiem swoje robi. Nie dalabym rady jeszcze machac recznym

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry