Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi po cesarce zeszło tylko 6kg także jeszcze 9kg do powrotu do wagi sprzed ciąży. Brzuch mam jak w 6 miesiącu. Daje sobie spokojnie 3-6m na powrót formy. Mam nadzieje ze karmiąc piersią, uda mi się toJutro minie nam tydzień
Mała jest taka kochana, że mam ochotę ja zjeść.
Ja w pełni sił. Laktacja pełna parą tylko aż za mocno leci.
Już osiągnęłam was którą miałam przed ciaza.. A szkoda bo chciałam żeby coś zostało.
Nie wiem właśnie jak z tą waga będzie dalej.Jakie szczęśliwe mamyFajnie się Was czyta więc piszcie dużo!
Lipka to z czego Ty jeszcze zrzucać będziesz?Pamiętam, że wspominałaś że raczej filigranowa jesteś
Ja stanęłam na ok. 14.5kg i nie spodziewam się takich błyskawicznych efektów
( było około 16... ale to mogła być woda ) Raczej jak Joanulka zakładam pół roku lekko
Spacerek zaliczony. Ale jednak żar dalej się leje z nieba. Po skurczach słuch zaginąłFrustracja zaczyna zalewać powoli ,dotąd w miarę spokojnie działający , poziom emocjonalny
Dalej boli, strzyka i napiera w dół
a miałam się nastawiać na przenoszenie! Co tu dużo mówić- nieźle mi szło! Ale jak wszyscy znawcy tematu mówią że już tuż, tuż
to szlag trafi wszystkie postanowienia i człowiek się nakręca
nic to. Niech moc będzie z nami! I niech każdy dzień uczy nas pokory i cierpliwości, które przecież za chwilę będą niezbędne
✌ taki trening trochę
![]()

Haha no piersi jak nie moje. No ale pewnie jeszcze chwila i będą w normie.Lipka masz figurę teraz jak lalka Barbie z czasów mojego dzieciństwa! 90-60-90 to był chyba ten optymalny rozmiargrunt żebyś się dobrze czula!
A Julka jest do schrupaniaśliczna
![]()