Bandytka_hej
Zaangażowana w BB
Rozumiem Twoją potrzebę integracji z innymi mamami. Też tak mam, i zastanawiam się, z czego to wynika, że o tak intymnych rzeczach rozmawia się na forum z obcymi osobami. Być może ta anonimowość daje jakąś taką swobodę, plus fakt, że większa grupa przechodzi mniej więcej przez podobne „problemy” w podobnym czasie. Ja przyznam że z forum korzystałam w czasie dwóch ciąż (2013 i 2021) i bardzo miło wspominam ten czasCzekałam aż ktoś założy ten wątekTermin z daty OM na 13.08. Przy poprzedniej ciąży nie dołączałam do żadnych grup, ale tym razem od samiusieńskiego początku mam jakieś złe przeczucia (nie pytajcie dlaczego, po prostu jakoś tak wewnętrznie) i czuję, że potrzebuję integracji z innymi mamami, chociażby online. Nikt inny lepiej nas chyba nie zrozumie i nie wesprze niż inna mama, zwłaszcza przechodząca ciążę w tym samym czasie
To już niedługo wizytaPelna obaw i nadzieji , ze tym razem bedzie wszystko dobrze witam sie z Wami. Miesiac temu bylam przez chwile na lipcowych mamach, a po miesiacu od poronienia znow jestem w ciazy. Moj termin z om to 22.08, na pierwszej wizycie bylam juz w piatek, jestem na progu i acardzie, beta poki co rosnie ladnie. Kolejna wizyta 23.12![]()
Ajjj, współczuję objawów, tym bardziej tak silnych. Zastanawiałam się czy lekkie mdłości u mnie w 5 tygodniu są możliwe już, ale widzę, że u Was też już coś się pojawia. By the way - niezła ekipa maluszków w domuU mnie dzisiaj 5+2 i podobnie się czuję… od początku właściwie boli mnie głowa i mam zawroty. Już takie silne, że mdli okropnie, najgorzej wieczorem i w nocy, nad ranem ujdzie… sprawdzałaś żelazo i ferrytyne? Niedobory też powodują zawroty głowy