reklama
GosiaZ92
Zaangażowana w BB
Mam wyniki, w poniedziałek było 157,7 dzisiaj 425,6 przyrost 171% , mam nadzieję, że moja kropeczka tym razem zostanie ze mną już na całe 9 miesięcy![]()
Passtelova
Fanka BB :)
Obyśmy zostały w tym gronie do końca (oczywiście, zapraszamy kolejne mamy
)
Chilove
Początkująca w BB
Piękny przyrostMam wyniki, w poniedziałek było 157,7 dzisiaj 425,6 przyrost 171% , mam nadzieję, że moja kropeczka tym razem zostanie ze mną już na całe 9 miesięcy![]()
Widzę, że jest tutaj kilka mam z dziećmi. U nas wyjdzie różnica dwóch lat. Zawsze chciałam mieć mała różnicę wieku między moimi dziećmi i jeśli w tej ciąży wszystko pójdzie pięknie to to marzenie się spełni. Natomiast mam pewne obawy, o ile wiem, że dam sobie radę z opieką i takimi “technicznymi sprawami” o tyle baaardzo martwi mnie ją moja córcia przyjmie taką zmianę. Jak to było u Was? Jak dawały radę dzieci ale też Wy? Mam chyba tę samą obawę co wiele mam: jak można pokochać tak mocno jeszcze jedną osobę 
Bandytka_hej
Zaangażowana w BB
Cudowna różnica wieku, też taką chciałam, ale sprawy zawodowe jakoś tak się rozwinęły, że się trochę zagapiliśmyWidzę, że jest tutaj kilka mam z dziećmi. U nas wyjdzie różnica dwóch lat. Zawsze chciałam mieć mała różnicę wieku między moimi dziećmi i jeśli w tej ciąży wszystko pójdzie pięknie to to marzenie się spełni. Natomiast mam pewne obawy, o ile wiem, że dam sobie radę z opieką i takimi “technicznymi sprawami” o tyle baaardzo martwi mnie ją moja córcia przyjmie taką zmianę. Jak to było u Was? Jak dawały radę dzieci ale też Wy? Mam chyba tę samą obawę co wiele mam: jak można pokochać tak mocno jeszcze jedną osobę![]()
oooo wooo to aż takie wartości są późniejMam wyniki, w poniedziałek było 157,7 dzisiaj 425,6 przyrost 171% , mam nadzieję, że moja kropeczka tym razem zostanie ze mną już na całe 9 miesięcy![]()
Dziewczyny jestem tak wyyyyykonczona dziś pracą i dniem, i marzę już o weekendzie
Na ktoś też tak, że cały czas marznie w tej „ciąży”?
By the way - myślałam że nie, ale
Też się łapię na tym, że ciężko mi uwierzyć w te dwie kreski i z taką chłodną głową do tego podchodzę, bojąc się trochę cieszyć na wyrost
Passtelova
Jak się dowiedziałam o tej ciąży, było jeszcze z 4-5 dni do miesiączki. To był piątek i szłam do lekarza, więc stwierdziłam, a co tam, zrobię. I wyszła kreska, więc zaraz po lekarzu poszłam na betę -25.Cudowna różnica wieku, też taką chciałam, ale sprawy zawodowe jakoś tak się rozwinęły, że się trochę zagapiliśmy
oooo wooo to aż takie wartości są późniejcudowniee!
Dziewczyny jestem tak wyyyyykonczona dziś pracą i dniem, i marzę już o weekendzie
Na ktoś też tak, że cały czas marznie w tej „ciąży”?
By the way - myślałam że nie, ale
Też się łapię na tym, że ciężko mi uwierzyć w te dwie kreski i z taką chłodną głową do tego podchodzę, bojąc się trochę cieszyć na wyrost
Kolejna mogłam zrobić dopiero w poniedziałek. Wyniki przyszły w nocy i jak zobaczyłam ponad 300 to wpadłam w panikę
Ja ciągle patrzę na sygnały z organizmu. Trochę mnie ten spadający progesteron martwi, choć może nie ma czym. Piersi bolą, jest mi niesamowicie ciężko, słabe ciśnienie, coś ciągle leży na żołądku. Byle do 22.12.
Ja mam na zmianę napady gorąca - głównie w nocy, a w dzień marznęNa ktoś też tak, że cały czas marznie w tej „ciąży”?
Bandytka proszę o zmianę terminu wizyty z 23.12 na 19.12
daariaa9
Gratulacje !30.08
na wszelki wypadek chyba zapiszę się jeszcze na wrzesień![]()
reklama
Ja mam okropne napady gorąca i w dzień i w nocy, ale w nocy to już szczególnieJa mam na zmianę napady gorąca - głównie w nocy, a w dzień marznę![]()