Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kamilko, bardzo mi przykro...strasznie na prawdę..Nie wiem co powiedzieć...:-(Trzymaj się jakoś i jak będziesz miała ochotę pogadać to jestem do Twojej dyspozycji..
Nie wiem co mam powiedzieć..
kamilka jaki szok!!!! ale mi przykro....przytulam Cię mocno...wracaj jak tylko będziesz miała ochotę pogadać.... to już miał byc koniec niedobrych wiadomości.....
Jeju jak mi przykro Ryczec mi sie chce ze dziewczyny to spotkało!!!!
Marze zeby sprawdzic czy u mojego malenstwa wszytsko oki, bo objawow tez nie mam za duzo...oprocz cyckow:/ a do 28.01 musze czekac....
Devi, mnie też cycki tylko bolą (ale już mniej niż jeszcze tydzień temu),a w poniedziałek byłam na usg i maleństwo zdrowe. Jak to powiedziała mi Tonya -nie dajmy się zwariować i myślmy pozytywnie, bo to jest bardzo ważne teraz.
mnie tez juz mniej niz tydzien temu...normalnie moge sie umyc i P. moze sobie podotykac tych sylikownów ale masz racje, nie dajmy sie zwariowac, choc po takich wiadomosciach to przez chwile ciezko...