reklama

Sierpniowki 2011

kamila kolena tragedia... tule cie mocno ;***

W pracu Adriana sie wszystko wyjasnilo, zadnych zwolnien nie edzie ;DDDDDDDDDDDDDDd

reklama
Jestem i znowu jak orzeczytalam mam juz dosc...;-(
Kamila tak straznie mi przykro trzeci aniołek w tak krótkim czasie to jakaś paranoja... nie wierzę...;-(;*
[*]

Pisałam do kahaki, mówi, że cały czas ktoś przy niej jest więc nie ma czasu na dołowanie - dobrze, że ma wsparcie w bliskich. No i chyba jutro czeka ją zabieg. Pozdrawia Was. Ciekawe jak tam Kamila sie trzyma - wciąż o nich myślę....
musia dobrze, że z pracą męża sie wyjaśniło, dobre wiadomości są dziś mile widziane.
szuszu i devi mnie też piersi bolą mniej, rano prawie wcale, za to wieczorami i nocami strasznie swędzą - czy to normalne?

szuszu pozdrowię na pewno!
Na ogólnym znów informacja o zatrzymaniu bicia serduszka u ani_mik....brak słów....już nie mogę tu dłużej siedzieć, od razu mi mdłości wróciły....żal ściska serce - co za dzień....:(((((((

Właśnei przeczytało o Ani:( Fuck....jakie to nie sprawidliwe :( żeby na tym już sie skończyło !!!!

Ja właśnei wróciłam od ginki, podeszłam przez przypadek tylko skonsultować wyniki toxo (wyszło mi 159,1 czyli toxo przechodziła0. Powiedzialm jej ze pomimo barnia dupka 1x1 ostatnio sluz sie lekko zarózwił, kazała zwiekszyc dawke do 2 tabletek na dobe....

Musia cieszę się że z mężem sprawa wyjaśniona...
Pozdrówcie Kahakę i ode mnie proszę..
Kurde następna <szok>;(
Mnie bola tak samo piersi i swędzą czasem strasznie...
Devi na pewno będzie ok w końcu musi być!! tule

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry