reklama

Sierpniowki 2011

reklama
dzieki dziewczyny za wsparcie... w zasadzie niewiemco mam powiedziec... tak mi przykro to tak boli.... potrzebuje czasu zeby sobie to poukladac...
we wtorek mam zabieg a poem sama niewiem co ... bedziemy probowac dalej ale wpier badania itp... Zajrze do was niedlugo trzymajcie sie cieplo i dbajcie o swoje fasolki trzymam za was kciuki i modle sie zeby zadnej z was to sie nie przytrafilo...
caluje

Kamila- trzymaj sie kochana :) wpadaj do nas jka tylko bedziesz miała ochote pogadac, wygadac sie :) ścisakm mocno

Oli.B- juz wczesniej pisalm zeby zrobić taka liste aniołków pod nasz sierpniówek ale faktycznie to Musia musi zrobić

Cześć dziewczyny
kamilka wierzę w to mocno, że następnym razem już będzie wszystko ok, zobaczysz, bardzo Ci tego zyczę
Dobry pomysł z listą aniołków.
devi dbaj o siebie mocno i bądź dobrej myśli, już koniec tych złych wiadomości
Kahaka już jest po zabiegu, jutro wraca do domu. Pozdrowiłam ja od Was. Ciężkie chwile przeżywa....

Może to nie czas ale ja sobie juz przeglada pomysly na urzadzenie kacika dla naszego maleństwa...jest tyle świetnych pomysłów i nie wiadomo na co sie zdecydować.;-)

saga jak ja wam zazdroszczę tego urządzania, ja mam większość rzeczy po Piotrku, choć już marudzę Kubie nad innym wózkiem, jak się urodzi córka to on oszaleje i na wszystko się zgodzi :)))))))))))))))

Tonya dobrze już, że to za nią :((((( dzięki że pozdrowiłaś Kahakę

reklama
dziewczyny jak wy lecicie do przodu z planami...ja się dopiero oswoiłam z myślą(i uwierzyłam), że to małe się urodzi za 7 miesięcy...ale fajnie będzie robić zakupy dla tej kruszynki, choć cały czas myślę, że mam jeszcze na to czas....sagaa a skąd czerpiesz te pomysły?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry