reklama

Sierpniowki 2011

Dziewczyny, mam problem...właśnie dzisiaj właściciel mieszkania, które wynajmuje powiedział, ze muszę się wyprowadzić do końca stycznia:-(
I ogólnie mam masakrę, bo w dwa tygodnie nic nie wynajmę, poza tym musiałabym 1 czynsz płacić + kaucja, to są ogromne pieniądze, którymi akurat w tym momencie nie dysponuję:-(
Mamy mieszkanie ale ma 20m2 i prawie nie ma kuchni i nie wiem jak bym miała tam się zmieścić z dzieckiem i ze zwierzakami. Poza tym obecnie wynajmuje je para również z dzieckiem i co mam im powiedzieć "wyprowadźcie się w 2 tygodnie.."
Mam takiego doła, że ciągle płacze..zawsze wali się wszystko naraz..nie mam już siły borykać się z tym wszystkim:-(

reklama
Szuszu mega mi przykro nie wiem co Ci mam napisac chyba nic Cie nie pozostaje tylko brac sie w garsc i szukac bo co zrobisz ....3 mam kciuki :*
Pozdrowienia dla wsyztskich od MAMY05;-)

Sagaa, znaleźć to mniejszy problem, ale muszę mieć ze 4000zł na pierwsze opłaty, a to trochę sporo..i tu właśnie pojawia się problem.
Nie wiem, może do kwietnia przemęczę się w tych 20m2, bo od kwietnia powinnam już dostać zasiłek chorobowy z ZUS dość pokaźny..
Musiałam się tu wygadać, bo obecnie nie mam komu:-(

szuszu wiesz to jest twoje mieszkanie wiec zawsze mozesz tak powiedziec, a teraz nie masz wyjscia. narazie sie bedziecie musieli zmiescic. albo do rodzicow jedzcie

szuszu strasznie mi przykro, przemęczycie się jakoś w tej kawalerce, ja mam taką samą tylko też wynajmuję ją, a kupiliśmy większe. Dacie radę
musia aniołków było więcej :((((((( w wolnej chwili posprawdzam i puszczę Ci listę

reklama
Kasiu- dziękuje że znalazałs siły aby sie do nas odezewać :) Trzymaj się kochana...bedziemy pamiętać o Twoim aniołku a Ty wpadaj do Nas jak najcześciej :)
szuszu- a u Ciebie znowu komplikacje :/ Faktycznie z tym mieskzanime nie zaciekawe...a ze tak zapytam gdzie twoja druga połówka??
Musia- dziękujemy za liste aniołków :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry