• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowki 2011

szuszu ja mam też ciągłego stresa więc wiem co przeżywasz. Ja jak pisałam mieszkanie zupełnie nie wykończone, żyjemy na pudłach. A do tego wszystkiego jak wróciłam z poprzedniego macierzyńskiego to mnie zwolnili dyscyplinarnie, bo przecież normalnie to wiadomo, że poszłabym do sądu. No i w marcu mam kolejną rozprawę, bo oczywiście wystosowałam pozew przeciw firmie. Ale wiesz jak to jest ja się zadziera z wielkim koncernem. Ech tak mnie to stresuje, że do późna w nocy nie mogłam zasnąć :(((

reklama
nom widze dziewczyby ze mcie porażki i moje problemy przy Waszych to nic.... bardzo mi przykro że Was to spotyka jednak po burzy wychodzi słonko i na pewno u Was tak będzie 3 mam za Ws mocno &&&&& a etraz mykam nie bedzie mnie juz prawdopodobnie dzis na necie wiec :*

Hej ;**
Ja wstalam po 10, ubralam sie, umylam, Patryka nakarmilam i na bb :))
Dzisiaj zapowiada sie wieeelkie sprzatanie u mnie.

musia ja dziś też miałam plany sprzątaniowe, ale miałam gościa na wagarach, i wysłuchiwałam nastoletnich problemów. A zaraz po Piotrka do przedszkola i nic już nie zrobię

Witajcie dziewczynki, nie wiecie co u Kamili? Wyczytałam gdzieś, że jeszcze któraś straciła malucha, ale nie mogę znaleźć na wątku głównym...
Chyba muszę się wypisać z zamkniętego. Jestem też na 28 dni i tam też znajoma straciła ciążę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry