reklama

Sierpniowki 2011

Tonya my już jesteśmy rodzina wielodzietna. Mój K ma przecież dwójkę prawie już dorosłych z poprzedniego małżeństwa :)))))))))
szuszu to super, że wszystko się układa
saga jak dobrze, że łożysko się dźwigło :))))
devi niby tak, ale ja też jakaś bezsilna nadal. Mam nadzieję, że wiosna wzbudzi w nas nową energię

Ja już z synuniem :))))))))

reklama
Ja w 2 trymestrze czuje sie o wiele lepiej :D
A ja sie mega wqrzylam wypbrazcie sobie ze ksiegowa z mojej pracy zle wypelnila dokumenty do ZUsu i dostalam dziś pismo że póki ich dobrze nie wypełnią i nie doślą moja kasa jest zawieszona i nie dostane jej a tak w przyszłym tyg bym już ja miała nie mamy teraz za co zyc a oni taki numer mi wywalili mam ich dość!!!
Musiałam to z siebie wyrzucić przepraszam ale kto by sie nie wqrzyl powiedzcie....

Sagaa no też bym się wkurzyła, tym bardziej, że kasa zawsze potrzebna...trzeba księgową opieprzyć, zeby sie to nie powtórzyło....

Oli zapomniałam, że Wy już wielodzietna :)

Szuszu dobrze, ze ślub bez pośpiechu będzie, a mieszkanko kiedy jest szansa że wymienicie?

Co do energii, to trochę z nią u mnie lepiej, ale nie tak jakbym sobie marzyła i zgadzam się, ze to na pewno przesilenie wiosenne ;)

Ja wczoraj pokłoóciłam sie z mezem o imie mial byc WIktor. Ja od poczatku chcaialam Alekdander ale poszlismy na ugode ze nie bedzie EMili ani ALekdanre jak nie znalismy plci i powiedzial Ok na WIktorka, a wczoraj znowu mu sie odwidzialo...;( powiedzial jak to Brzmi u nastolakta Wiktor bez sensu za powaznie i w ogole...;/ poza tym u mnie ok maz pojechal w tarse do czech dzis mam babski comber wiec sie troche rozerwe;-)

ja w pierwszej ciąży chciałam bardzo Filipa, ale K się nie zgodził :wściekła/y: taka byłam zła. Do samego końca się szarpaliśmy o imię dla chłopca. Już przeszedł sam siebie jak chciał dać na imię michał tak jak ma pierwszy syn. No wtedy mało mnie szlak nie trafił. :szok: No i urodziłam - Pani się pyta jakie imię, a on Piotruś i tak już zostało :-). A teraz jak zaszłam w ciąże to pierwsze co powiedział: :" Jak będzie chłopak to niech już będzie Filip"
clap.gif
. No i będę miała swojego wymarzonego Filipka

devi gratulacje czołówki :-)

oooo musia super, chyba nie nadrobisz wszystkiego, bo tu wielki ruch na ogólnym :). Napisz koniecznie jak się czujesz??? Może Ty nam przyniesiesz wieści o dziewczynce, bo na razie chłopy królują :-)

reklama
musia- witamy ponownie :)

Dziewczyny, jestem załamana- tylek urusł mi w ciagu tygodnia ze dwa rozmiary :0 Az mi rozstepy zaczyly pojawiac na plecach :/ wyciagm spodnie z dna szafy odłozone na ciezsze czasy a one na styk mi na tylek wchodza...MASKARA!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry