reklama

Sierpniówki 2014

Ja dzisiaj w koncu dorwalam komputer bo tak to ciezko na leżąco.. lepszy tel i tablet.
W każdym bądz razie otworzylam oficjalnie liste rozpakowanych sierpniowek :-) https://www.babyboom.pl/forum/sierp...ierpniowki-i-ich-skarby-bez-komentarzy-71185/

Co do terminu to OM na 26.07 a Usg poczatek sierpnia wiec zobaczymy ;-)

GORGUSIA ładnie wagowo :-)

MARTUSKA ja tez odliczam do 5 lipca. Mysle ze do terminu nie dotrzymam ake zobaczymy :-)

MARLENKUS udanego weselicha ;-)

CARINE jak bedziesz miala uprawnienia do sie dogadamy ale bedziemy robic to samo, uzupelniac sie :-) stań i zakaszl, jak Ci cos poleci to znaczy, że wody.. oby nie! Albo sa tez jakies podpaski zeby sprawdzic..

ASIOŁEK Tys to aktywna babka ;-)

reklama
hej kochane
Tylko się witam, bo padam, a idę kąpać się i Martysię :-) impreza firmowa ok, tylko hotel, jak na swoją renomę, to mnie rozczarował ;-) ale pojadłam, popatrzyłam jak inni tańczą, nawet na jakieś konkursy z mężem się załapaliśmy. wesoło było :-) ale jak patrzyłam na swoich kolegów dziś rano to cieszę się, że nie mogłam pić alkoholu :-D

Pozdrowionka

A ja dziś od 13 stej poza domem. Najpierw odwiedziłam moją pracę w celach towarzysko- ploteczkowych, a potem szaleństwo zakupowe, ale tym razem rozpieszczałam siebie. Nie wiem jakim cudem wyrwałam tyle na nogach. Teraz juz grzecznie leżę w łóżeczku i czuje zakwasy w łydkach;).
Czemu tej energii nie mogłam spożytkować na sprzątanie domu? Sama nie wiem ;)

Hej dziewczynki :-)
Przyznam się szczerze że nie mogę was nadrobić. Nie wchodziłam na forum z 2 dni, a potem się posypało tak że nie mogę ogarnąć tego wątku od tygodnia. Przynajmniej z facebooka wiem co u Domi i jej dziewczynek :-) Ale to wszystko przez remont, a raczej jego zakończenie. Codziennie sprzątanie, ogarnianie i brak ogólnie czasu. Ale chałupka doprowadzona już do stanu używalności :-) Dziś zaczęłam ogarniać dzieciowe ubranka i pierwsze pranie już wisi :-)
Dzisiaj zaczynam 34 tc (wg lekarza już w miarę bezpieczniejszy) :szok: Pod koniec czerwca to już w ogóle mogę rodzić ;-)

magda wow ale cudownie sobie fika :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry