reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Carine to co przeczytalam to jakas masakra ,,,,w moim woda byla przy mnie napuszczana i tylko wyszlam to ja wypuszczali --szok szok szok !!!!!
Karaiwina ja kominek mam i polecam my z ogrzewania zima praktycznie nie korzystamy -jedziemy tylko na kominku ,ale to ma jedna ogromna wade -strasznie sie kurzy w mieszkaniu !!!!ja dzien zaczynam zawsze od jazdy na szmacie no i widac również to po fierankach :-/ mnie to czasem irytuje no ale coz
Gorgusia -a na co ma ta alergie ???szkoda mi twojego malenstwa :-(

Wiecej nieogarniam ,ale mam wszystko poprasowane !!!:-)
Teraz myju myju i lulu :-*
Kolorowych snow i w miare przespanej nocy

Magda, bedziesz miała fajną pamiątkę :)

Monia czyli dzien udany, widać teraz raz jedne mają smutkowe dni, inne troche leniwe a drugie aktywne i tak chyba na zmiane.

Lecę pod prysznica i do wyrka, serial jakiś oglądnąć. Dziś mam nawet apetyt :-D ale nie wiem na co..

Kolorowych snów i dobrze przespanej nocy :tak:

ale piszecie. szok! po kilku dniach nieobecności mam niewyobrażalna ilośc stron do przeczytania więc wybaczcie że nie odwołam się do każdej.

męczą mnie w nocy skurcze w palcach od stóp i w łydkach. magnez łykam z wit. b6 i z potasem (aspargin) niestety nic nie pomaga. nie wspomnę już o twardym brzuchu przez niemal pół dnia. macie może coś skuteczniejszego?:) jutro wizyta zapytam, ale mimo wszystko cenie wasze rady są często bardzo trafne:p
z ciekawości i nudów weszłam na lipcowki ale jak zobaczyłam że one zaczynają się rozpakowywać to uciekłam:-P
boje się bo na usg w 13 tyg termin wyszedł mi na 21.07 mam krótkie cykle regularne więc nie wiem którego terminu lepiej się trzymać to mimo wszystko 10dni różnicy.

nie produkuje się więcej bo już i tak większość słodko śpi;-)
spokojnej nocy dziewczyny!

Hej!
Witam sie dzis pierwsza, bo jakoś sen nie dopisuje. Pewnie mi sie zacznie chcieć spac o 8:00 jak trzebabedzie wstawać, ale cóż. :baffled:Póki co leże.
Dzis w planach grill i kotleciki wołowe:-) To dopiero wieczorem, a wcześniej jakieś ogarnięcie domku i te truskawyi co od wczoraj czekają trzeba przerobić w końcu na dżemy i koktajl.

Olciak don't stres. Powiedziałabym, ze lipcówki dopiero zaczynają się rozpakowywać, bo są dopiero 2, a my już mamy 2 wypakowane, a terminy na miesiąc później. Mam nadzieje, ze żadna z sierpniówek do lipca nie odważył sie odpakować.

Miłego dzionka ciężarówki:)

Witam sie dzis jako jedna z
pierwszych. Obudzilam sie i jakos tez nie moge spac.
Musze sie dzis zmobilizowac i zorganizowac truskawki na dzem,bo ogolnie niby moj maz nie lubi,ale jak jest sloik otwarty to zje.Agatka jadla do czasu jak tesciowa jej powiedziala,ze nie uszykuje kanapki z dzemem,bo sie wybrudzi.Myslalam,ze szalu dostane.

CARINE gratuluje nowej funkcji;)

Witam w piękny sobotni poranek ;)
Natkusia super:) Co dwie głowy to nie jedna!!! Carine gratuluję;)
Katushka dobrze, że już na tym etapie ciąży możesz zamknąć kwestie remontowe;)
Gorgusia urlop marzenie nie jednej z nas;) &&&
Madison mam nadzieję, że niania okaże się rewelacyjna i szybko przestanie być dla Ciebie " obcą babą" ( takie określenie troszkę boli)
Natkusia, Monia dziękuję:*
Gawit super, że impreza udana- czekam no fotorelacje:)
Monia aplikacja BB uzależnia;)
Karaiwina tak to jest z tym spaniem...ja też bym mogła pospać, bo przede mną długa noc weselna...a tu lipa!!!

Miłego weekendu! Przede wszystkim aktywnego, bo aż się boję co tu po dwóch dniach zastanę!!!;)

reklama
Witajcie weekendowo :-)

Monia -mama przyjedzie dopiero jak bedzie 100%takiej potrzeby i ja ja o to tak prosilam -ona ma obloznie schorowana babcie na glowie i to jest troszke problem -takze nie chce jej dawac dodatkowego problemu ,a poki co moj m. Sobie dobrze radzi :-)
Mama czeka tylko na telefon
Natkusia -jak sie czujesz ???
Madison jak niania ??jestes zadowolona ?

Mnie w nocy pierwszy raz obudzil skurcz w lydce --tragedia ,szybko wstalam i stanelam na tej noce i po chwili przeszlo -myslalam ze te atrakcje mnie omina ,ale jednak sie mylilam ,,,,
Czekam teraz na wiesci od mojego -prosze trzymajcie kciuki byl kupil te drzwi prysznicowe -bo co przechodze kolo wanny to mam wrazenie ze ona sie ze mnie smieje :-/
Czemu o 6 rano nic nie leci w pudle !!!???
Ania -poprawilo sie z mama ???
Buziole dla Was -milej soboty !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry