reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2014

Duzym plusem suszarki jest to, ze ubrania wychodzą takie 'napompowane', puszyste i części z nich nie trzeba prasowac, a wyglądają jak uprasowane.

Ojaka - jak to mówił premier Miller 'mężczyznę poznaje sie nie po tym jak zaczyna, ale po tym jak kończy' ;) Wiec synek ładnie wybrnal z tego trudnego poranka.

Kami, Nikitka - gdyby nie to, ze ja musze troche podwójnie myśleć i w pamięci mam te wcześniejsze blizniacze porody, to pewnie tez byłabym w lesie z przygotowaniami. Jak sie dobrze czujecie to spoko :) Ja z braku sił walcze z ta wyprawka n-ty tydzien i mam juz tego tematu po kokarde!

Ja siedzę na mani-pedi.
Cos nie moje dni ostatnio, nic mi humoru za bardzo nie poprawia. Jeszcze troche i wrócimy do aktywności, a wtedy na pewno bedzie lepiej :)

reklama
Witam , też się cieszę , że chłodniej , choć na weekend mogłoby słonko zaświecić a tu jakieś deszcze i burze zapowiadają .

Caltha - współczuje , mnie te obrzęki nie bolą , ale moja aktywność w porównaniu do Twojej jest zerowa , ja jeszcze za radą lekarza pije wodę Jana , jest bardzo moczopędna , efekt taki jak po zjedzeniu większej ilości arbuza , jak się napije na wieczór to nockę mam z głowy .

Magda - śliczne komplety , jak jestem w h&m nie potrafię się zdecydować na jeden , najchętniej wzięłabym wszystkie .

Madison - no super :) dawno nie przespałam tyle godzin na raz :) i też zazdroszczę tej suszarki , gdybym zrobiła 5 prań na raz to chyba bym musiała mieć sznurki po całym mieszkaniu puszczone żeby to rozwiesić :)

Anna - wracaj szybko :)

Nikitka - trzymam kciuki za dobre wieści :)

Karaiwina - udanego spotkania :)

Ewciol - fajnie , że już na swoim :) , już wszystko urządzone ?

Stokrotka - i jak po wizycie ? co lekarz powiedział ?

Ojaka - My do żłobka zawsze się spóźniamy , Majka najwięcej ma do zrobienia jak trzeba wyjść : / ja zupełnie nie mam cierpliwości w tej ciąży , strasznie szybko się denerwuje , czasem muszę wyjść do drugiego pokoju ochłonąć bo inaczej czuję że bym wybuchła .

A ja muszę wszystkie ubranka prać jeszcze raz :no: wszystko miałam wyprasowane i poukładane ale poprosiłam męża żeby mi dorobił jedną półkę w szafie i owszem dorobił ale wiercąc dziury nie wyciągnął z tej szafy nic :wściekła/y: , myślałam że się zapłacze :no:

Amelia - moj tata tak 'urządził' moja mamę. Tylko, ze ona wróciła ze szpitala ze mną i zastala taki piękny stan rzeczy :) W moim obecnym stanie to chyba plakalabym przez tydzien. Faceci sa z Marsa... ;)

dziendoberek :-)

Dziekuje za zyczonka :-)

Dzis bylam pogadac z polozna,fajna babka:tak: jeszcze pare spraw musze zalatwic.

Dzis obiadek u braciszka :rofl2:ahhh jak ja mam dobrze :-) s teraz spacerek .

Milego dnia laseczki

dziendoberek :-)

Dziekuje za zyczonka :-)

Dzis bylam pogadac z polozna,fajna babka:tak: jeszcze pare spraw musze zalatwic.

Dzis obiadek u braciszka :rofl2:ahhh jak ja mam dobrze :-) teraz spacerek .

Milego dnia laseczki

Katrina - wszystkiego najlepszego :-)

Magda - cudne kompleciki, taka żabka też by mi się dla Emilki przydała, trzeba się wybrać w końcu do H&M :-)

Nikitka - ja też jestem w lesie :-) Mam trochę ciuszków kupionych, czekam aż skończy mi się bajzel remontowy w mieszkaniu to dopiero wtedy będę mogła gromadzić i szykować.

Ewaelinka - w obcym miejscu zawsze gorzej się śpi, jak mnie położyli w szpitalu na usunięcie mięśniaków to wieczorem chodziła pielęgniarka i pytała kto chce tabletkę na spanie i po niej ścinało w 20 min ale w ciąży to wiadomo więcej nie wolno niż wolno, ale może się zapytaj o coś łagodnego na zasypianie? :-)

Ja chyba urodzę ciut wcześniej, bo gadałam z moim ginem i mówi, że jak będę chciała cesarkę to on jest za i wtedy by mi zrobili po 39 tygodniu no chyba, że bardzo będę chciała sn to się zobaczy jeszcze. Ale ja się tam nie upieram przy porodzie naturalnym :-) Przy okazji mój chłop mnie zaskakuje, on ma więcej pytań do mojego gina niż ja sama i wcale nie dotyczą one seksu :-D

Katrina spóźnione 100 lat!

Anna wracaj do nas niedługo bedziemy tesknily! Mam nadzieję ze nic powaznego sie nie dzieje. Ja mam tak nieraz ze z jednej strony b. Lubie was czytac ale z drugiej nie raz mam problem nadrobic watki i odpisac na czas i czasem mnie to frustruje bo głównie z tableta kozystam a tu wolniej jeszcze mi sie otwiera i wogóle. Ale przed kompem nie chce mi sie siedzieć a szczegolnie ze synek ma go u siebie i nieraz blokuje. Jak mam chwilę ze odpoczywam to na lezaco i wtedy was czytam. Ale nie raz tez nie ma czasu albo sily...wybaczcie.

Ewelinka widze ze jeszcze się trzymacie w calosci to dobrze!:-) choć ty pewnie masz dosc tej sytuacji...?

Amelia no niezle cie chlop urządził oj bym sie wściekła!!

Gorgusia gratki dla Kacperka!
Madison z tego co pamietam to normalne ze dzieci najpierw wolaja po zalatwieniu sprawy, choc smieszne to tez trzeba pochwalić:-)

Dzis troche chłodniej ale wczoraj w ten upal nalazilam sie z ppsiapsiulami na spacerze. Jedna ma synka 9m i od niej biore pare rzeczy i ten kosz mojzesza musze u niej oblukac raz jeszcze i chyba sie zdecyduje jesli nie bedzie w zlym stanie bo widzialam go raz i nie pamietam...
Ogolnie czuje sie w sumie ok nawet mi nogi jeszcze nie puchna tylko bolaly wieczorem ale krem chlodzacy pomogl.

Hejka :-)
Pogoda u mnie dziwna, raz słońce raz chmury i nie wiem czy mam pranie wstawić czy nie. Prasowanie czeka - ale na to za gorąco buuu
Katrina - 100 lat Wszystkiego najlepszego
Gorgusia - gratulacją dla synka :-)
Ewaelinka - odpoczywaj kochana:-)

Dziewczyny z Warszawy i okolic. Wiecie już na 100% w którym szpitalu będziecie rodziły. Mam dylemat, sama nie wiem gdzie chcę rodzić...

reklama
Do góry