carine
Skarby mamusi 2008/2014
martuśka ja tak jak WKasia pasy zapinam bo wiecej szkody mozna sobie narobic nie zapinajac. Mi lekarz w pierwszej ciazy absolutnie nie chcial dac zaswiadczenia bo twierdzil ze przy wypadku zgine i ja i dziecko bez zapietych pasów.... zaczerpnelam info od meza bo on z tej branzy i mowi ze z widoczna ciaza zaswiadczenia miec nie musisz.... jednak zalezy na kogo trafisz jak na sluzbiste to moze sie doczepic...;-)
EWELINKA dawaj znac na biezaco co sie dzieje;-)
kaspian kurcze współczuje, mam nadzieje jednak ze wszystko bedzie dobrze! ale skoro objawów u siebie nie zauwwazylas to widocznie przeszlas lekko wiec i pewnie dzidziusiowi nic nie bedzie;-)
ja po zakupach juz. w smyku dziewczyny wyprzedaze fajne maja od dzisiaj, chyba wszystkie ciuszki poprzeceniane...
EWELINKA dawaj znac na biezaco co sie dzieje;-)
kaspian kurcze współczuje, mam nadzieje jednak ze wszystko bedzie dobrze! ale skoro objawów u siebie nie zauwwazylas to widocznie przeszlas lekko wiec i pewnie dzidziusiowi nic nie bedzie;-)
ja po zakupach juz. w smyku dziewczyny wyprzedaze fajne maja od dzisiaj, chyba wszystkie ciuszki poprzeceniane...
Trzymam kciuki, aby było ok.Musi być
.Swoją droga dobrze,że masz jutro tą wizytę, gorzej byłoby, gdybyś miała pod koniec tygodnia.