• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniówki 2014

Bo ja osobiście ze wszystkich swoich ubrań wycinam metki na potęgę . Drażnią mnie okropnie.
Masz rację Madison, że na przyszłość dobrze wiedzieć jaki to rozmiar, też o tym myślałam. Tylko w tych Carrefouroskich ciuszkach są takie sztywne i drapiące, więc tam będę ciachać.

reklama
My po wizycie, szczegóły na wizytowym :)
Co do metek ja wycinam tez tylko te drażniące głownie dlatego zeby wiedzieć jaki mam przed sobą rozmiar. Chociaż pewnie mozna sobie bez tego poradzić porównując ubranka miedzy sobą.

Ewaelinka - oszczędzaj sie! Trzymam kciuki zeby puścili Cie do domku i zeby wozek został zakupiony :)

WKasia- jak mieszkam nad morzem i póki co ukrop straszny :) wiec moze nie bedzie tak zle :)

I oczywiście &&&&&& za malutka Lilly!

ASIOLEK - jak lekarz widział opuchlizny wczoraj to na pewno nie masz sie o co martwic.

Nie chciałam nikogo straszyć, tylko tak mi sie lampka włączyła, jak przeczytałam o tej jednej nóżce 'bardziej' ;)

MONYA - ja chyba tez bede decydować na podstawie tego jaka to metka i te mniej delikatne to jednak usune.
Ze swoich ubrań mi sie nie zdarzyło :) Poza bielizna bo tam potrafi byc kilometr tych metek.

Metki czasem dla Cory wycinam, gdy ktoras drazni, Tak to nigdy, dla malego podobnie. No I rozmiar rozmiarowi nie rowny, czasem mniejszy bywa wiekszy niz ten mniejszy :-)

Domi kciuki mocno zacisniete.

hejka
Domi napisała komentarz na fb "Poki co wyglada ok. Kolejne badanie za 2 tygodnie" czyli z oczkami wszystko ok:)
U mnie dziś słoneczko - ale mnie jakoś brzuch pobolewa wiec nie ruszam się nigdzie.

Powoli kończę wyprawkę, pranie i prasowanie.
Ciesze się że, długi weekend przed nami. Przynajmniej mąż będzie w domu - to mi pomoże :)

Co do metek - ja na części ciuszków mam, na części nie. I na tych co nie mam - lipa z rozpoznaniem rozmiaru. Ale damy rade :)
Lubie ciuszki z Endo - bo tam rozmiar jest na koszulce a nie w formie metki.
Miłego dzionka

ale miałam dziś dziwny sen..... śniło mi się, ze zaczęłam krwawić... jakbym normalnie @ dostała (we śnie bylam na tym samym etapie ciązy jak normalnie jestem).... balam się iść do gin, bo myslę sobie, jak on mnie zbada, jak tak się ze mnie leje.....
masakra jakas:happy2:

Martuska ty to masz sny -kosmos !!!!!!

Ja zaraz ctg i DO DOMKU!!!!!!!!!!!!

z wozkiem sie troche skaplikowalo bo facet nie dostal tych czarnych:-( a nastepna dostawe ma miec dopiero za 4 tyg!!!!!!bylam zla ,ale dal mi do wyboru inne po atrakcyjniejszej cenie i zdecydowalam sie na podobny ale w bezu -trudno zobaczymy jak go przywioza mysle ze tez bedzie ladny ,a raczej musi byc :-)

Odezwe sie juz "mysle" z domku gdzie czeka na mnie 2 kg czeresni :-D

Ewaelinka, cieszę się z Tobą :) jak dla mnie to beżowy wózek jeszcze fajniejszy ;)

martuskaa, heh, jaki sen :)

Karaiwina, wiem, że siara w ciąży nie jest wyznacznikiem powodzenia w karmieniu, pytałam z ciekawości :) ja z Agatką miałam siarę, a po porodzie pokarm dopiero w 5 dobie.

Moje dziecko śpi, a ja na balkonie się rozłożyłam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry