• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniówki 2014

Kaspian wyglada to tak ze ktos musi popchnac auto ty wrzucasz 3 albo4 i puszczasz sprzeglo czy jakos tak i oowinien silnik zaskoczyc i paliwo sie przepompowac. Ja tego nie umiem a ta procedura chyba cis nie taka bo sie moj m. napchal a nie odpalilo ze mna zakieriwnica a jak on siadl to prawie od razu. Ja tego nie umiem podobnie jak samq kola nie zmienie . Dlatego do oc mam to dokupione .

A ja dzis popsulam komputer :@ zla jestem bo to chyba moja wina . Zasilacz pewnie padl m. Zajrzy albo nie jak wroci .
Gorzej ze sie zdenerwowalam i biodro zaczelo bolec .

reklama
EWAELINKA że tez znowu Cie wzielo.. &&&&&& zacisniete!

KARAIWINA super :-) wiem co to za radosc jak ma sie pozwolenie na SN!

MONYA z feca wiem, że u DOMI wszystko ok i z mała coraz lepiej :tak:

WKASIA lezalam plackiem 8tygodni wstajac jedynie do wc.. dzisiaj czuje sie jak zwierzak wypuszczone z klatki ;-)

SYLWIA ludzie przewaznie ciezarowki nie widza eh..

IZIS to dobra cecha bo nie owijasz w bawelne tylko walisz to co myslisz!

KASPIAN rewelacyjnie ale troche porobilam, pochodzilam i teraz odpoczywam bo mi sily odeszly ;-)

MARTUSKA super, ze mala juz na miejscu, wybawi sie :-)

Agula, już wiem o co chodzi. Nigdy nie próbowałam, ale nie sądzę, żebym sobie poradziła. Podobnie z kołami, też mam rozszerzonego Assistanca :-D
Natkusia, na pocieszenie lub na zmartwienie, wybierz opcję pasująca do siebie! ;-)
Mam dobrą znajomą, która całą ciążę przeleżała, nie dawano Jej większych szans (w 3 miesiącu szyjka była masakrycznie krótka, założyli szew) - trochę w domu, trochę w szpitalu. W 37 tc zdjęli szew, odstawili medykamenty, pozwolili wstać!!!! Nawet lekarka w szoku, że się udało donosić ! Ona z Mężem w gotowości, że to już ... za chwilę, torba naszykowana, nawet seksik w końcu zaliczyli! Urodziła dziś w nocy 40 tydzień i 3 dzień :szok: śliczną dziewczynkę (3400 kg). Nie ma reguły! Najważniejsze, żeby dzieci zdrowe.

Natkusia - a jak z lekami? odstawiasz pomału czy bierzesz nadal??

ja całą ciażę bałam się przedwczesnego porodu.... od pewnego czasu jednak mam wrażenie, że znając moje szczęscie, to przenoszę, albo urodzę w terminie - zupelnie inaczej niz bym chciała,,,,niby coś tam czasem strzyknie, zaboli, skurcze to już od 20.tyg mam.... i obawiam się, że cały lipiec jeszcze się będę turlać ... oby nie ;-)

Kochane ja tak jak pisalam pojechalam rano z mama wypisac papiery do szpitala i poogladac porodowke w mojej klinice i moja polozna mnie do ctg i tu wielkie zdziwienie co 2minuty skurcze wysokie do konca skali ona pyta czy boli ja ze juz sie przyzwyczailam :-) i zaraz akcja usg i macanko pozniej kolejne usg kolejne macanko i dupaaaa musze zostac w pozycji lezacej juz do samego porodu -chca przeciagnac jeszcze tydzien ,ale nie obiecuja ze sie uda -moja mama spokojna ze jestem pod opieka a mbie ta wizja znowu przytlacza ,ale to juz ostatnia droga ---wedle pomiarow ma 2.670 oczywiscie plus minus tam jest ....
Mam czas was teraz nadgonic :-) zaraz przyjdzie lekarka a pozniej zaczynam lekture ,mam nadzieje ze u Was ok ,caluje i dziekuje Ani za przekazanie wiesci :-*

Cześć dziewczynki. Wczoraj nadrobiłam czytanie, dzisiaj też muszę :tak:

Nie oddzywałam się bo chyba włączył mi się syndrom "uwijania gniazdka" i od 3 dni sprzątam generalnie całe mieszkanie ;-)

Czujemy się dobrze, niestety do 17 lipca jestem sama w domu z Dominikiem bo M chodzi do pracy na 2 zmiany i co 2 dni pracuje 24h, odsypia, więc jestem skazana na siebie niestety :-(

Ale na szczęście bliżej już jak dalej, cieszę się, że to już końcówka bo człowiek jest taki wymordowany,

Zjedliśmy żurek, a na drugie danie chyba zjem drożdzówkę z kawą zbożową bo nie mam siły już robić nic ...

Dziewczyny przepraszam, że Wam nie odpiszę ale po prostu jestem wykończona strasznie, może wieczorem. Buziaki dla Wszystkich Was i miłego popołudnia ;** ;-)

A ja se właśnie po objadku dogodzilam ciastami. Maz kupil w pracy crostata con frutti di bosco (tarta z kremem i owocami lesnymi) i rolada cytrynowa. Drugi dzień z rzędu mam taka chcice na slodkie i na bara bara ze az sama sie zadziwiam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry