Gawit i jak sie espaska jezdzi ? Moj m. chce dla mnie taka a mi sie wydaje taaaaaka duza.. Inna sprawa ze cala rodzina to 5 osob bedzie w tym 3 foteliki
super :-) ma czujniki parkowania więc mimo swoich gabarytów nie sprawia mi to trudności, ale ja w sumie od dawna jeżdżę dużymi autami, poprzednio mieliśmy volvo v70, niby mam swoje małe autko po mieście (obecnie to matiz ale jak długo to nie wiem, bo jeszcze nie dawno miałam seicento

a mąż już coś przebąkuje , że matiza sprzedać by trzeba) ale i tak lubię jeździć tymi dużymi autami
Ewaelinka ja mam te same wymagania co do zmywarki
Angie ja mam swojego prywatnego mechanika - męża
Fiufiu eh ci lekarze
agula korzystaj! ja mojego 2 tyg zapędzałam do skręcenia łóżeczka. nie ma szans, żeby zrobił coś sam od siebie :-( ale z drugiej strony ciągnie dwa etaty więc jakoś też nie mam sumienia kazać mu sprzątać i ogólnie robić w domu rzeczy, które ja mogę zrobić, choć byłoby miło
Madison i jaki wynik? wiesz może już niedługo skońćzy się ściąganie, bo będziesz dziewczynki do piersi przystawiała - swoją drogą jestem pełna podziwu dla mam bliźniaków, które karmią je piersią
Muszę spadać, bo dziecko mi dziś z działki przyjechało (ja zwariuje z tą moją mamą) Miały tam do niedzieli siedzieć, to wróciły dziś, bo burza była

na drugi raz to je zawiozę! nie dam auta, bo jak nie będą miały auta to będą siedziały z doopą na miejscu a nie jeździły w te i z powrotem
Dobranoc