reklama

Sierpniówki 2014

Ja cos jeszcze po tym macanku pani doktor sie trzese jak galareta. Koszmarnie boli mnie podwozie. A kurde sama sie o to prosilam bo ona mowila ze tylko usg zrobi i przeplywy sprawdzi a ha sama zapytalam czy szyjke moze slrawdzic... gwalt na walsne zyczenie...

reklama
Carine trzymaj się tam dzielnie... 7 razy mierzenie cukru to wyzwanie jak dla mnie...
Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po Twojej myśli :)

Anna wizyta w sumie ciężka ;) ale dobrze, że z Dzieckiem wszystko ok :) ino i może po tym badaniu coś Cię tam jednak ruszy ;)

Cwikla - z ta teściową to jakiś koszmar. Boszsz nie wyobrażam sobie jak można do kogoś samemu wchodzić, samemu sobie drzwi otwierać no masakra jakaś :-o

Anna - sama się domagalas macanka no no ;-) a teraz trzeba dojść do siebie.

U nas deszczowo, bez zmian.

CWIKLA ja jadłam ananasy i psinco to dało! ;-)

ASIOŁEK po porodzie odżyłam :-) a jak się jeszcze układa no to takie potem moje posty ;-)

CARINE oby Ci się rozkręciło :tak: jak już są skurcze to już coś!

AGULA dobrze, że dobry humor dopisuje :-)

PEACE my się chyba nie znamy.. witaj :-D

ANNA dobrze, niech boli.. to znak że coś się dzieje :-)

FIUFIU plus jest taki, że tą tą gwiazdkę w końcu otrzymasz ;-)

az z tych nudów stwierdziłam,ze czas sie rozruszac,ruszam do miasta na jarmark jakubowy,potem z jasiem po centrum handlowym polatam,a wieczorem mam nadzieje uraczą mnie okrutne skurcze :-D taki jest plan :tak:

Anna ja też miałam krwawe badanie we wtorek i nic, od czasu do czasu jeszcze plamię, Hania zadowolona buszuje w brzuchu, :D skurcze wieczorne są, ale mijają i dalej nic.:confused: ja to czekam, aż wody odejdą bo wtedy tylko jest wiadomo, że to już. A tak to na dwoje babka wróżyła.
Cwikla oj taka teściowa to skarb, a wymiana zamków nie wchodzi w grę?;)

Magda dwa tygodnie temu ta sama lekarka mnie badala i efekt byl ciut mniej bolesny niz dzisiaj. Chodze "szpagatowo" w sumie teraz leze bo jakos dziwnie mna trzesie. Plamic pewnie bede jak i te dwa tygodnie temu. Siedzac przed gabinetem slyszalam dzieciaczki jak sobie poplakiwaly slodziaki. No i trzeba przyznac ze tutaj na polozniczym kazdy pracownik od salowej dolekarki sa cholernie mile i kochane jakby normalnie od rana na haju byly... Ciekawe czy dla mnie tez beda bo ja polowy nierozumiem co gadaja hihi... No cuz...

reklama
Ćwikła - no wesoło masz z "mamunią" a jakby tak kiedyś weszła na Wasze przytulaski :) może by ją to czegoś nauczyło :)
pocieszę Cię - z moją mamą też nie raz już o to bój toczyłam, ale szkoda słów... Jak jest mąż w domu to czasem zadzwoni, ale jak wie że jestem sama to wparowuje bez pardonu :) nie raz już mnie czy męża w gaciach zastała samych (bo źle obliczyła że ma go nie być) ale mam wrażenie że wcale jakoś jej głupio z tym nie było - raczej mi...

Byłam na spacerze i matko 3 strony do nadrobienia! ale produkujecie!!! Ale właśnie na tym spacerze spotkałam znajomą ciężaróweczkę i od słowa do słowa dowiedziałam sie że szpital na Brochowie w remoncie. Więć Monia 456 i inne Wrocławianki przekazuję! Info jeszcze do potwierdzenia bo ona była tam 2 tygodnie temu ale warto obczaić aby na darmo się nie tłuc. Ja więc na pewno Oława :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry