reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2014

Anna - a dużo tego łyknęłaś?

Piszecie o biżuterii, ja mam nadzieję że na nagłe cc nie trafię. A jeśli, to mogę pomarzyć o ściągnięciu obrączki. Pierścionki to jeszcze jakoś by zeszły ale obrączki nie ściągałam nigdy i teraz to już dosłownie "zarosła" nawet jej do kostki nie dosunę nie mówiąc o tym aby zeszła z palca.

reklama
Anna- to taki ładny kieliszeczek :) spóźniony toast imieninowy można powiedzieć.. :)100 lat!
Czekam na rozwój akcji, jak pójdzie tak szybko jak u Fiu Fiu to może jeszcze lipiec zahaczysz? &&&

Carine, Gorgusia moje gratulacje!! :)
Anna trzymam mocno kciuki! :)

Dziewczyny normalnie sie topie na zewnątrz 34 stopnie a mieszkaniu mam ponad 27...a wiatrak chodzi non stop...siedze w samej bieliźnie i sie rozpływam...

Izis86 ja tez mam metalowy drucik na zębach tzw retencje i do tego 2 implanty zębowe. Miałam już w tym robioną tomografie więc na pewno nie jest przeciwskazaniem. :) Ja na wszelki wypadek i tak zwykle informuje lekarzy o tym fakcie :)

Wczoraj miałam pare skurczy po około 40 sekund co 20 minut ale mnie coś odpuściło a dziś na razie cisza...mój mąż już się nie może doczekać...co chwila dzwoni z pracy czy są jakies zmiany i czy jedziemy na porodówke hehe :D

natkusia dodasz mnie do zamkniętych wątków??? Chętnie tez bym się w nich udzieliła...Pisałam ci juz PW ale nie wiem czy doszedł...

Ojaka - a u Ciebie jak tam? Jesteśmy na jednaj "linii" wiec zastanawiam się właśnie czy coś u Ciebie zwiastuje czy cisza? u mnie - cisza.

GORGUSIA - bardzo sie ciesze i ogromnie gratuluje! Czekam na relacje. Dom Narodzin - no to nas zaskoczylas, wszystkie jestesmy ciekawe jak tam jest :)

CARINE - gratuluje! Odpoczywajciei cieszcie sie sobą!

Przekazuje gratulacje od MARTUSKI, która wciaz dzielnie czeka na swoja kolej!

reklama
A ja siedze i na razie zupelnie nic. Cos mi sie niewidzi zeby zadzialalo. Z nudow stroik zrobilam juz. A mial to zrobic malz...

Załączniki

• 1406811501954.jpg
    1406811501954.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 83
Do góry