reklama

Sierpniówki 2014

reklama
A u mnie skurcze od 17- intensywniejsze- zaczynam stękać jak się pojawiają. Są nieregularne, tzn. Są i co 4 min i co 9 min. O 20 poszła nospa w ruch , o 21 położna kazała na godzinę no wanny. Umordowałam sie w tej wannę okrutnie. Teraz zarządziła, że mam spróbować zasnąć. Skoro tydzien temu szyjka była twarda i zamknięta to sporo czasu zajmie zanim bedzie dobre rozwarcie. Ja jestem umęczona okrutnie. Jedynym swiatelkiem w tunelu jest piłka. Jak się siedzi na niej skurcze są praktycznie nieodczuwalne. Jak stałam to jestem zgięta w pól i przez te 40 sek stekam okrutnie.

Więc od spać. Cokolwiek noc przyniesie, to na pewno juz bliżej niz dalej.

Ostatnia edycja:
reklama
hejka
Eh no upały wróciły, nawet teraz duszno. My zaliczyliśmy szybką wizytę w Mc Donalds ;-) to moje ostatnie dni takiego podjadania więc korzystam :-D
Ale tak sobie dziś popatrzyłam na swój brzuch i ten zwis, który mi zostanie to nie mam pojęcia jak zlikwidować :szok: chyba tylko operacja plastyczna zostaje ;-)

Martyna super, że udało się z właścicielem!
Ja też marzę o domku z ogródkiem, nie dużym i koniecznie blisko Łodzi, najlepiej jeszcze w jej graniacach ;-) i kolejny malutki domek marzy mi się nad morzem, taki letniskowy mnie zadowoli :-D

Izis dobrze, że mąż dziś ok :-)

Afja-Anetka trzymam kciuki co by Cię ruszyło na maksa

Carine mały śliczny

Aniu Tomasso również :-)

Piękne te dzieci rodzimy dziewczyny ;-)

Sierpniowa to i za Ciebie zaciskam kciuki

Monia456 oj zjadłabym takiej karpatki! może jutro zrobię? choć znając mnie to mi się nie będzie chciało :zawstydzona/y:

Ewaelinka tak CIę ta ciążą wymęczyła, że poród musiał być łagodny! super kochana! jesteś dzielna babka

Magda37 oj ja się też takich kredytów boję i podobnie jak Asiołkowi na razie nikt mi takiego nie da ;-)

katrina86 nie martw się! u mnie kolejna ciąża a ja nadal nie wiem co to skurcze i jak to liczyć :-D miewam tylko bóle jak na @ ale rzadko i szybko mijają :-)

Monya81 &&&&&&&&&&&&

Kurde dziewczyny w takim tempie to na koniec sierpnia nie zostanie żadna ;-) wrześniówki niech się szykują :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry