reklama

Sierpniówki 2014

reklama
A ja mam dzisiaj dzień płaczka, marudzenia i spania w jednym. Normalnie masakra. Nie radzę sobie dzisiaj sama ze sobą. Porażka jakaś.
Dziewczyny szpitalne &&&& za Was. Trzymajcie się kochane.
Dziewczyny proszę o kciuki - bratowej o 4 rano odeszły wody i do tej pory nie urodziła. Małej zanika tętno i będą robić cc.

Hej hej
podczytuję was ciągle z grubsza, ale oczywiście przy mojej dwójce (+mąż) nie idzie odpisać każdej z osobna :no:
Ja dziś od rana ciągle coś robię - pranie, prasowanie, obiad itd. Teraz obie dziewczynki śpią (ufff), więc siedziałam na allegro i zamówiłam 3 biustonosze do karmienia.

Izis, gratuluję córci. Kawał baby z niej :-) jak dwie moje Ewcie hehe. Współczuję bólu, ale widzę, że humor Ci dopisuje, więc na pewno sobie poradzisz :)
pieceofcake, gawit, powodzenia dziewczyny.

Współczuję Wam tego zmęczenia ciążowego. Cieszę się, że to już za mną. Ale dziewczynki, to juz tak blisko!!!! Tyle wytrwałyście, to i na końcówce dacie radę.

Asiołku, mam nadzieję, że da się jakoś bezboleśnie unormować sprawy z Mają.

Aha, moja Ewunia dobiła dziś do 3 kilo :-) ale nie dziwię się, ona ciągle je i je i je....;-)

Monia za bratowa i malenstwo zasciskam kciuki &%&&

Ja przy kawce siedze bo jak codzień spac mi sie strasznie chce a do tego jakas mega spieta jestem i zdenerwowana. Skad to sie bierze to nie wiem. Ale zdrzemnac sie nie daje a meczy bardzo .

Asiolku no wlasnie mi aplikacja nie dziala w ogole. Wchodze na forum normalnie przez strone internetowa.
Monia kciuki za bratowa.
U mnie byl lekarz. W zyciu mnie nikt tak bolesnie nie zbadal. Oczywiscie oznak porodu to ja nie mam zadnych. Jutro profesor ma zdecydowac kiedy cc ale cos czuje ze w piatek mnie nie ciachna . leze na oddziale na przeciwko porodowki slysze jak placza dxieciaczki i mam tez blisko do sali cc. Dzis byly 2. Tez slyszalam jak maluszki placza i widzialam jak je wioza. Poza tym oczywiscie goraco . co probuje sie zdrzemnac to mnie gdzies wolaja. Teraz znow bede probowac ale pewnie na cisnienie kaza mi isc. A mialam ktg - koszmarne badanie - nie lubie i dostalam karte liczenia ruchow plodu - jeszcze w to sie mam bawic. Pozdrawiam

Witam sie! Ja juz tez zaokretowana na oddziale. Wstepnie ciecie zapowiedzieli na piatek, ale zalezy ile bedzie pacjentek i ile lekarzy, bo sa urlopy! Ale trzymam sie mysli, ze pt.a nie bede tu kiblowac do poniedzialku. Mialam usg, mała fajnie podskoczyla z waga po tym Medarginie i ma ok.3160g czyli tyle co pierwsza w dniu porodu. Tez mam liczyc ruchy. A oczywiscie objawow porodu brak. Szyjka wysoko, zamknieta, skurczy brak.

Fiu jak długo u Was trwa takie jedzenie- ciumkanie?
Asiołek dobrze, ze się przygotowałaś:) Ale po porodzie zabawa zaczyna się od początku;)
Fajne sentymenty:)
Izis gratulacje;) Ja przez puerwsze kilka godzin też byłam słaba. Ale to szybko mija;) Malutka Cię zmobilizuje!!!
Pieceofcake &&&
Kama 11 my mamy g-p-k
Gawit :*
Natkusia z dwójką na pokoju to pewnie nie lada wyzwanie.. Ze smokiem jeszcze nie próbuje.
Anna samo życie. U nas podobnie;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry