reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Nikitka, mojej koleżanki synek miał do 8 miesiąca kolki ;) A poza tym witaj :* Miło, że jesteś.

Domi, &&&&& za szczęśliwe rozwiązanie :)

Jutka, zdrówka <przytul>

Domi, nie szczepie się. A poza tym nikt nas się nie pyta.

edda, fajna sukienka. Ale ja podziękuję, bo na początku w styczniu mija mi 4 lata od ślubu :)

Ja nie wiem dokladnie kiedy ma byc ta szczepionka ale przyszlali mi do domu ulotke. Ja ogolnie mam oslabiony uklad autoimmunologiczny ale jakos daje rade caly rok jem omega3 i wiadomo choruje ale to tylko takie lekkie przeziebienia

Witam wszystkie dziewczynki :-)! Mam do Was pytanko- jeśli macie małe dzieci, to jak radzicie sobie z ich noszeniem? Bo mój gin powiedział, że absolutnie nie mogę dźwigać (a mieszkam na drugim piętrze, a mały jeszcze nie wchodzi sam po schodach)

Nikita25, miałam CC i ciągle blizna mnie swędzi i czuję jakby się rozciągała, ale ponoć to normalne :tak:

Z powodu bólu brzucha zapisałam się do lekarza ale innego, poszedł do szpitala i przyjmie mnie dopiero w poniedziałek- STRESA MAM, bo naprawdę strasznie mnie brzuch boli, w nocy z tego bólu aż się obudziłam, i byłam pewna, że do rana będzie po wszystkim (na szczęście tak się nie stało jeszcze). Najgorsze, że boli mnie tylko po jednej stronie, a lekarz wykluczył ciążę pozamaciczną...

Trzymajcie kciuki, żeby było dobrze, bo strasznie się boję...!:-(

Hejka :-)

Dzisiaj coś słaba jestem.. :confused2: byłam na badaniach krwi i moczy z rańca.. mam nadzieje, że wszystko ok. I też betę miałam do zrobienia, oby ładnie przyrastała :tak:

PANTA gratuluję!! :-)

MISIA a może dziewczynka ;-) najważniejsze żeby zdrowe było!

MALUSIOLKA ja staram się w ogóle nie brać Michała na ręce.. jak chce to schylam się i go przytulam :-) to mu wystarczy

CLUD witaj Kochana :-)

JUTKA Ty to biedna jesteś :confused2: Tulę Kochana!

DOMI wyrozumiały szef to na prawdę szczęście :tak: zazdroszczę!

JUTKA MALUSIOLKA w razie czego mężowie wytrzymają z 4 babami :-D o jasny gwint (wyobraziłam sobie).. biedni jednak będą ;-)

MALUSIOLKA u mnie po porodzie położna przyszła 2 razy więc ja powiedzieć nie mogę.

JUTKA powodzenia u lekarza! U mnie infekcja była objawem ciąży :confused2: oby Ci przeszło!

witaj NIKITKA! Ciesze się, że dołączyłaś :tak:

JJM mi też lekarz i moja ciotka-położna ZABRONIŁA nosić. Mój ma 17 mscy i już umie chodzić.. ze schodami jest mały problem - albo pomalutku schodzi albo maż/teściowie mi pomagają. A jak Michał chce iść na ręce to tłumaczę mu, że nie mogę go brać schylam się i przytulam. To mu wystarczy i przyzwyczaił się :-)

Dziewczyny z Polski.. słyszałyście, że każda kobieta w ciąży ma prawo do bezpłatnych konsultacji z położną, są spotkania itd? Podobno to zawsze było ale nikt nie mówił :confused2: ja dzisiaj natknęłam się na ulotkę jednej położnej i po 10tc chyba sobie do niej przedzwoni ;-) myślę, że warto.

Dzwoniłam do mojego lekarza i kazał dziś jechać do szpitala. Dam Wam znać... Trzymajcie kciuki...

Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze!!! Powodzenia!!

Witam wszystkie nowe mamusie, fajnie z rana wejsc na stronke i zobaczyc, ze jest nas coraz wiecej.

Jesli chodzi o Anglie to wiem, ze polozne przychodza po urodzeniu malucha, chyba, ze jasno powiesz, ze nie potrzebujesz pomocy.

Wspolczuje wam dziewczyny problemow w pracy. Ja na szczescie mam super szefowa, ktorej juz powiedzialam wszystko, zeby miec lzejsza prace. Ona wiedziala o wczesniejszym poronieniu i powiedziala, ze kiedy tylko nie czuje sie na silach mam dac jej znac i zostac w domu, albo zwolnic sie jesli jestem akurat w pracy. Powiedzila, ze mam sie niczym nie martwic, bo teraz maluch jest najwazniejszy a praca nie ucieknie:) Podtrzymala mnie tym na duchu i tym razem czuje, ze sie uda!!:) Ostatniej ciazy Aniolka juz ze mna nie bylo, a teraz zaczynam 6 tydzien i poki co zadnych plamien:) :-)

Cześć. :-)

Witajcie Panta86, Cloud9 i Nikitaka25! :tak:

Jjm86
trzymam kciuki!

Mnie rozłożyło... Laryngolożka zanlazła stan zapalny w zatoce... Na razie walczymy przy pomocy homeopatii, jak nie pomoże czeka mnie antybiotyk... Super... :dry:

reklama
Ijm &&&& dawaj znać.
Jej....mój Kac dziś taki marudny. Non stop na rękach... I przysłanie mu nie starcza. Chodzi już od dawna,ale woli moje ręce. Teraz go Uśpiłam i lecę gotować i sprzątać choć najchętniej bym z nim została....
Zdrowia dla potrzebujących!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry