reklama

Sierpniówki 2014

Witam się i ja :-)
Martynka po prawie dwóch tygodniach siedzenia w domu poszła do przedszkola, a ja się delektuję ciszą :-D mam dziś do załatwienia trochę spraw ale na razie czekam aż brat po mnie przyjedzie, bo mąż mi dziś auto zabrał, a bez auta ani rusz :-D Jakieś promocje dziś w pepco na kocyki i ciuszki dziecięce więc trzeba by się przejść ;-)
U mnie też brzydka pogoda, a miało być ładnie. Zimno to może bardzo nie jest, ale ponuro, a miało być słoneczko!

Miłego dnia życzę

reklama
miałam sobie kupić nowy stanik, bo w tych obecnych cycuchy już wyłażą, a zaczęłam robić porządek w bieliźnie i znalazłam stare staniki, kiedy to bylam kilkanascie kg większa i wtedy piersi tez byly większe, przymierzyłam staniki i pasują teraz :-)ależ się cieszę, odświeżę je tylko i mam kilka par do konca ciązy, jupi

dziś jadę z moim chomiczkiem do weterynarza, coś się jej z uszkiem zrobiło, mam nadzieję, że nic powaznego. moja cora cały wieczor wczoraj płakała, jak zobaczyła naszą Lilcię

miłego piątunia;-)

Dziendoberek ;) u mnie słoneczko wyglada, narazie sprzątam chalupke, Wiki sobie baje na kompie zazyczyla. Tez wybieram sie do pepco. Maja ręczniki z kapturkiem dla dzieci za 20 zł, i kocyki po 30. Wiec to moge uniwersalne kupic, no mój dziec nie pokazał sie wczoraj mamusi na usg. Przyjemnego dnia :)

Dziewczyny ale zaszalałam :-) Kierownika nie ma i z koleżanką postanowiłyśmy urwać się na chwilę i wyskoczyć do ciucha, bo jest niedaleko pracy :-D Nakupiłam za 50zł. Kilka ubranek dla maluszka, między innymi bluza rozpinana z batmanem. Ma kaptur z uszami batmana, cudna:-) Dla brata lub męża koszulę i dwa razy spodenki krótkie i dla siebie sukienkę. Wieczorem nie zawaham się Wam pochwalić na zakupowym :rofl2::rofl2: Ach szczęście mnie ogarnęło. A i ten, pogoda u mnie cuuuudna, dużo słońca i gorąco :happy2:

U nas też pochmurno :) ale w pogodzie wczoraj uprzedzali :D

Mam lenia. Muszę się zebrać i na studia przygotować, uhh.. brak mi mocy.

Ja nie kupiłam sobie żadnych rzeczy na wiosnę, w przypadku okryć wierzchnich chyba po prostu nie będę się zapinać :)
Mnie to się marzy fajna kurtka ze skóry :D ale z kupieniem takiej dla mbie jest problem z rozmiarem i długością. ..bo nie lubie takich krótkuch, że wszystko wypływa na wierzch :D

Ale szalejecie z tymi zakupami:-)
Ja nic nie kupiłam jak dotąd (dla dzieciaczka mam jeszcze czas - obecnie rozglądam się za wózkami i stawiam na X-Landera ). Dla siebie jedną sukienkę w sklepie internetowym. Jestem bardzo zadowolona, bo nie jest typowo ciążowa, a więc i po ciąży ładnie zasłoni zbędny tłuszczyk:-) wklejam w zakupach
W sobotę planuję wypad po jeansy, ale też nie ciążowe, tylko takie na gumce (np. w Housie) i rozmiar większe oczywiście.

Nie lubię ciążowych ubrań, bo ani to ładne, ani tani!

Ostatnia edycja:
W większości też mi się nie podobają ciążowe, byłam np. w Happy Mum, rany... raz, że te ciuchy są po prostu brzydkie, dwa - rozmiarowo wypadają tak, że w 3/4 bym po prostu nie weszła, bo rozmiarowo wypadają na max 38 + troszkę miejsca na brzuszek... a ceny zabijają :-) Ja kupuję na Allegro, albo szukam pod sukienkami ciążowymi albo większe w stylu empire, z odcięciem pod biustem, ma to jeszcze te plusy, że po ciąży też będzie można niektóre ubrać :-) To na odzieżowy wrzucę sukienkę, którą wylicytowałam za śmieszną kasę i w różnych rozmiarach była, z takich cieplejszych trochę, ale bardzo wygodna :-)

Dla dzidziusia jeszcze nic nie kupiłam, pierwsze zakupy będę robić po połówkowym :D może wtedy się już okaże, że Emilka to na pewno Emilka :-)

reklama
Witam się :-)

mój już z rana na spacerku.. niestety słońca nie ma ale przynajmniej nie pada ;-)

jeju niektóre z Was to ranne ptaszki :szok: my dzisiaj z Michulem pospaliśmy do 8.30 :-)

SIERPNIOWA no to ładnie zaszalałaś :-) zakupy aż humor poprawiają co nie? ;-)

CWIKLA powodzenia na połówkowym :-)

EWAELINKA to udanych zakupów :-)

ANNA wyślij jednego gofra bo od wczoraj mam smak ;-)

CALTHA powodzenia na połówkowym :tak:

Miłego dzionka :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry