Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Monya my widzę podobny termin, a ja też bym chciała rodzić na Żelaznej, więc może będzie nas tam więceja wykupujesz sobie położną?

Izis86 ja też mam w pokoju dwa źródła światła. I postawiłam na dwa takie same żyrandole. Ten z dużą ilością punktów świetlnych jest fajny, tylko wydaje mi się, że mocno nieekonomiczny- tyle żarówek trzeba. Z drugiej fotki mi się bardzo podobają, mam podobne w kuchni. Jeśli wybierać dwa różne, to bym poszła w podobny kształt i wygląd. A co do światła nad narożnikiem to zamiast innego żyrandola możesz zawsze wsadzić żarówkę o mniejszej mocy lub ustawić za kanapą lampę podłogową, żeby z tyłu świeciło, a nie z góry. Takie moje sugestie. Ja się przymierzam właśnie do takiej podłogowej za kanapę. Mam też taką stojącą na komodzie. Powiem Ci, że tego oświetlenia górnego używam tylko, gdy pracuję lub prasuję. W dzień wcale, a wieczorem lub przy gościach, to zapalam lampkę właśnie, bo daje ciepłe, przytłumione, intymne światło.
Aha, i jaką wysokość ma Wasz pokój. Mój ma 2,5m, więc kupiłam krótkie żyrandole, tylko w kuchni mam dłuższy. Jeśli masz nisko sufit to popatrz czy da się skrócić i ile kabel żyrandola i czy na krótszym nie będzie dziwnie wyglądał.
Izis86-zawsze sobie można sobie umilić KarmiJak wielka ochota jest. Alkohol do 0,5 % rozkłada się przed wniknięciem do krwii więc nic się nie dzieje. No tak .. o FAS jest teraz głośno ale bez przesady, od szklanki piwa dziecko z płodowym zespołem alkoholowym się nie rodzi;-)Ja jestem raczej abstynentką ale kończę terapię uzależnień więc z badaniami jestem na bieżąco ;-)
(podaje "kielich wódy" jako przykład). Przecież nie zawsze efekty tego są widoczne gołym okiem ? Oczywiście z tego co czytałam;-) Bo przecież dziecko może być po prostu mniej inteligentne, mieć problemy z nauką, koncentracją etc. i to też może być efekt "niewinnego kieliszka wina" zdaje się ? No chyba, że to co mi uczelnia oferuje to wierutne bzdury