8Amelia moja Mya napewno bedzie miala coś takiego pokoik jak na zdjeciach ,ale dopiero jak oderwie sie od cyca ;-) bo najpierw bedzie lozeczko w naszej sypialni ,ale sypialnie mam tez w rozach i fioletach takze pasuje :-)
A tak wogóle to sie witam :-)
U mnie koniec ferii i maly idzie dzis do szkoly ,koniec ze spaniem do 10 hihihi .
M. Juz pojechal do pracy ,wczoraj mialam z nim mala wymiane zdan i znowu mnie hormony poniosly takze dzis przygotowalam mu mila pobudke i chyba wszystko jest ok
Popoludniu przywioza nam drzewka(krzaki) do ogrodu takze znowu zaczyna sie cos dziac mysle ze w weekend posiejemy trawe ,a to bedzie juz rozkosz bo czarna plaza to juz koszmar dla mnie i dla mojego domu !!!
Mam w planach wyskoczyc wreszcie do jakiegos sklepu ,ale nie wiem czy bedzie to dzis czy dam rade ,a wole nie ryzykowac .
Milego dnia Wam Życzę kuleczki !!!aaaa zapomnialam ze ok 10 mam byc u lekarki takze prosze o kciukasy
Ania ale to fajnie ,ze kupiliscie :-) ,a koleżankę wyslali do domu ,czy zostala na ibserwacji ???czekam na wiesci co u niej :-)