Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
W piątek modem nam odmówił posłuszeństwa i muszę czekać do wtorku na nowy. Piszę z telefonu, a nie przepadam za tym, więc doczytałam, ale nie mam cierpliwości klikać na telefonie.
Dziś mam wizytę o 13.15 i trochę się denerwuje, bo od ostatniej wizyty minęło ponad 6 tygodni. Na szczęście synek regularnie się wierci...
Natkusia czekam na wiesci !!!
Anna uwazaj ta aplikacja uzaleznia hihi:-)
Ma Dunia za Twoja wizyte tez kciukasy &&&
A ja znowu przeczesuje stronki w poszukiwaniu ciekawych promocji :-)
Amelia - też patrzyłam na te zdjęcie . i Chyba właśnie zostanie ten fiolet, który będzie ciemniejszy niż w meblach. Do tego chcemy jakiś wzór na ścianie z szablonów pomalować
Dzięki dziewczyny za rady Natkusia - powodzenia na wizycie. Oby okazało sie, że nie masz tej cukrzycy Asiołek - powodzonka
A u mnie ciąg dalszy polowania na wyprawkę. W weekend zamówiłam parę rzeczy z endo, zamówiłam pościel do łóżeczka. Jeszcze muszę dodatki dla Wiki do nowego pokoju poszukać.
Majówka będzie u nas pracowita. Będziemy malować pokój dla Wiki, przenosić meble. Z jednej strony fajnie, z drugiej mnie to przeraża.
Milego i spokojnego dzionka
dziś ciężki dzień zaczął się. Syn 1 raz poszedł do przedszkola, posiedziałam chwilę w sali i w szatni. odjeżdżając widziałam jak stał przy oknie...aż popłakałam się. siedzę i ryczę.oby do południa, o 13ej odbiorę a potem przed 15ą kolejna wizyta u gina...zawsze schodzi się bardzo długo...dużo babeczek, wizyta ok 30min., ale nie narzekam na nią, jest super lekarką.ważne,że maluszek ma się dobrze. a może melisa dzisiejsza uspokoiła go?
Ewaelinka - ja przy okazji ostatniego remontu pomalowałam wszystko właśnie farbą lateksową , ładnie wszystko schodzi także męcz męża bo to dobry pomysł
Witam sie i ja. Dzis od rana pilnuje córki od szwagra bo chora (4 lata) i do przedszkola nie poszla. Jest na etapie a co, po co, dlaczego ni juz mi sie odpowiadac nie chce kochana jest ale meczaca
miłego dnia
Ewaelinka - pytałaś Ameli - ale i ja odpowiem. Moim zdaniem warto mam wszystko pomalowane tymi farbami. Wygodne to jest. U mnie nie ma przebarwień, ale też nie szoruję tego tylko przecieram.
Chociaż kredka świecowa nie zeszła ze ściany, tylko zblakł kolor po przetarciu