reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Cześć.

W piątek modem nam odmówił posłuszeństwa i muszę czekać do wtorku na nowy. Piszę z telefonu, a nie przepadam za tym, więc doczytałam, ale nie mam cierpliwości klikać na telefonie.

Dziś mam wizytę o 13.15 i trochę się denerwuje, bo od ostatniej wizyty minęło ponad 6 tygodni. Na szczęście synek regularnie się wierci...

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.

Miłego dnia.

Amelia - też patrzyłam na te zdjęcie . i Chyba właśnie zostanie ten fiolet, który będzie ciemniejszy niż w meblach. Do tego chcemy jakiś wzór na ścianie z szablonów pomalować :)
Dzięki dziewczyny za rady :)
Natkusia - powodzenia na wizycie. Oby okazało sie, że nie masz tej cukrzycy :)
Asiołek - powodzonka

A u mnie ciąg dalszy polowania na wyprawkę. W weekend zamówiłam parę rzeczy z endo, zamówiłam pościel do łóżeczka. Jeszcze muszę dodatki dla Wiki do nowego pokoju poszukać.
Majówka będzie u nas pracowita. Będziemy malować pokój dla Wiki, przenosić meble. Z jednej strony fajnie, z drugiej mnie to przeraża.
Milego i spokojnego dzionka

dziś ciężki dzień zaczął się. Syn 1 raz poszedł do przedszkola, posiedziałam chwilę w sali i w szatni. odjeżdżając widziałam jak stał przy oknie...aż popłakałam się. siedzę i ryczę.oby do południa, o 13ej odbiorę a potem przed 15ą kolejna wizyta u gina...zawsze schodzi się bardzo długo...dużo babeczek, wizyta ok 30min., ale nie narzekam na nią, jest super lekarką.ważne,że maluszek ma się dobrze. a może melisa dzisiejsza uspokoiła go?:-D

Ewaelinka - ja przy okazji ostatniego remontu pomalowałam wszystko właśnie farbą lateksową , ładnie wszystko schodzi także męcz męża bo to dobry pomysł :tak:

Asiołek , Ewaelinka , Natkusia , MaDunia, Katka - trzymam kciuki za wizyty :)

Karaiwina - ja nie ćwiczę , lenia mam , tłumaczę sobie że skoro mam mieć cc to nie muszę:zawstydzona/y:

Dziewczyny wybieracie się gdzieś na weekend majowy ?

Witam sie i ja. Dzis od rana pilnuje córki od szwagra bo chora (4 lata) i do przedszkola nie poszla. Jest na etapie a co, po co, dlaczego :) ni juz mi sie odpowiadac nie chce :P kochana jest ale meczaca :P
miłego dnia

A ja poszlam sobie na dol na sniadanko moja gin miala jakas akcje w klinice i dopiero zaraz bedzie :-/

Amelia -te farby naprawde sa takie dobre i latwo sie z nich zmywa czy to tylko taki bajer i jakies przebarwienia zostaja ?

Martuska ten wiek tak ma :-) wytrwalosci

reklama
Ewaelinka - pytałaś Ameli - ale i ja odpowiem. Moim zdaniem warto:) mam wszystko pomalowane tymi farbami. Wygodne to jest. U mnie nie ma przebarwień, ale też nie szoruję tego tylko przecieram.
Chociaż kredka świecowa nie zeszła ze ściany, tylko zblakł kolor po przetarciu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry