reklama

Sierpniówki 2014

Jak na mnie przystalo witam sie wczesna pora :-D ,tym razem przy herbatce bo moja skleroza nie wyslala m. Po mleko i teraz cierpie :-/ bez mleka kawa jest feee ;-)
Musialabym dzis ruszyc troszke tylek i ogarnac chalupe ,ale w praktyce sie okaze ile i co zrobie :-D

reklama
Dzień dobry ;* :-)
Ależ mi się dobrze spało..
Budzę się, a tu mojego M brak, idę do łazienki, otwieram przy okazji drugi pokój, a on na podłodze z poduszką:confused::confused:
No więc pytam czemu śpi sam na podłodze, przecież zasnął ze mną- a on biedny, że zrzuciłam go w nocy z łóżka :-p hehe
Dzisiaj zapowiada się pochmurna pogoda w Krakowie ale i tak jedziemy na wieś do teściów. Dla Dominika to lepsze niż plac zabaw :-D

Na wizytowym szczegóły z wczorajszej wizyty dziewczyny. Niestety chyba nici z mojego porodu SN :-( Za duże ryzyko po CC :-(

Gorgusia -przesadzac nie mam zamiaru ,ale troszke dla oka zrobie .Trzymam kciukasy za glukoze i zdawaj relacje -mnie to czeka za tydzien :-/
Martyna -udanego pobytu u tesciow i zeby tam pogoda dopisala i nie mysl jeszcze troche o porodzie -po co sie stresowac ,a bedzie co ma byc ,najwazniejsze ze dobre dla malenstwa no i dla Ciebie :-*

kurka no porazka,z rana zawsze ledwo dolecic moge i to w nocy wstaje zawsze po kilka razy. z zegarkiem w reku zazwyczaj jest to 12,15 2.15 4.15 i potem o 6 jak wstaje juz z budzikiem.A dzisiaj wyjatkowo bylam tylko po 12 aaaaaaaaaaaa porazka a na 8.30 musze byc a ambulatorium :/

reklama
Witam się z rana :-)

Michał obudził się dzisiaj o 6.30 i tylko mama.. o zgrozo ale jestem niewyspana :sorry2:

EWAELINKA Ty sobie daruj sprzątanie bo w doopke dostaniesz :-p

ANNA si si.. no nie lada problem, puść sobie wodę ;-)

GORGUSIA u mnie noc też nie należała do ciekawych :dry:

MARTYNA udanego wypadu na wsi :-)

Jaa cie.. trzeba z wyra się ruszyć jakieś śniadanie zrobić :tak:

Ja jak pomyślę o powtórce glukozy to słabo mi się robi :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry