reklama

Sierpniówki 2014

No Ania mam nadzieje ,ze polecialo :-D
Natkusia narazie to zamknelam drzwi za malym i spoczelam na sofie hehe wizji brak na jakie kolwiek czynnosci ,ja sie normalnie tak rozleniwie ,ze ciezko bedzie :-(
Psiak mi tu podspiewuje ,ale jak narazie to ogrod mu zostaje -trudno ja sie najpierw musze ruszyc i ubrac

reklama
witam z rana:) ja jeszcze w łóżku ale zaraz wstaje małego do przedszokola zaprowadzic.
u nas tez remont, juz 1,5 msc sie ciagnie, końca nie widac a dzis maja przyjechac meble...niestety nie dalo sie ich przytrzymac dluzej na magazynie wiec musze gdzies je upchac....
no a dzis to vhyba caly dzien nad notatkami spedze bo mam tyle nauki a egzaminy tuz tuz.....

Sie witam słonecznie :) W Warszawie pogoda pierwsza klasa :)

Mam trzy newsy o poranku (choć jak widzę dla niektórych to juz południe prawie))
1. Nie dotarłam na badania krwii i glukozy - u nas tez ciężka noc, ja nie spalam od 3 do 6, mały od 3.30 do 5, ale ładnie leżał obok. Wiec badanie dalej wisi i straszy. Jutro idę, musze!

2. Wczoraj moj synek spał do 10.44! Ciekawe jak bedzie dzis po takiej nocy

3. Za godzinę na Okęciu ląduje moja teściowa. Planowany wylot - za 6 tygodni ;)
Liczę na jej pomoc, a co dostanę to sie dopiero okaże ;)

Miłego wtorku! Tygodnie z Majowka sa jakies lepsze :)

My już po śniadaniu :-) nawet się wybrałam do piekarni po świeże pieczywko.. :-D ale nadal mi się nic nie chce.. dzisiaj chciałam żeby G. mi wyciągnął ciuszki ze strychu ale nie mam chyba dzisiaj sił :sorry2:

EWAELINKA leniu**** ile wlezie, pamiętaj, że za 3 msce nie będzie tak łatwo ;-)

CARINE oby szybko Ci remont przeszedł..

ANNA to udało się siknąć widzę :-D

GORGUSIA MARLENKUS to teraz &&&& za wizytę!

MADISON mniemam, że teściową lubisz? Dobrze, że Ci pomoże :tak:

OSZQRDE gratuluję przedszkola :-)

Oszqurde to super;) Miła wiadomość na początku dnia;)
Anna nie zazdrość remontów- mnie to przeraża!
Carine nie strasz! Ja mam max 3 tygodnie do przyjazdu nowego wypoczynku:/
Hop hop Gorgusia?!

reklama
Witam , powodzenia na glukozie , jak ja bym chciała to już mieć z głowy .

Madison - moja teściowa to cudowna kobieta i bardzo ją lubię ale 6 tygodni pod jednym dachem ..chybabym nie dała rady ;)

Oszqrde - fajnie że synek się dostał do p-szkola :) , yyy w 43 tc rodziłaś ??

Martyna - szkoda że się nie udało , wiem że Ci zależało na SN .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry