natkusia
Fanka BB :)
CWIKLA u nas to samo.. teściowa nie ale teściu taki tyran i wszystko musi wiedzieć.. gdzie jedziemy, po co, na co itd
wychodzimy z domu to on też wychodzi podpytać, przychodzimy to już w oknie - masakra.. miesiąc temu mu nagadałam to na razie siedzi w kącie ale nie wyobrażam sobie dłużej z nimi mieszkać
choć kilka mscy będę musiała wytrzymać jeszcze..
OSZQRDE dziwne zachowanie.. moja teściówka się mnie boi więc mam z nią spokój ale z teściem to temat rzeka.. we wszystko by się wpierdzielał.. na szczęście ja jestem osobą, która nie da sobie w kaszkę dmuchać
wychodzimy z domu to on też wychodzi podpytać, przychodzimy to już w oknie - masakra.. miesiąc temu mu nagadałam to na razie siedzi w kącie ale nie wyobrażam sobie dłużej z nimi mieszkać
choć kilka mscy będę musiała wytrzymać jeszcze..OSZQRDE dziwne zachowanie.. moja teściówka się mnie boi więc mam z nią spokój ale z teściem to temat rzeka.. we wszystko by się wpierdzielał.. na szczęście ja jestem osobą, która nie da sobie w kaszkę dmuchać

od tego ewentualnie są rodzice a dziadkowie mogą się tylko w rączkę podrapać jak swędzi..
czasami nie rozumiem takiego postępowania.. dobrze, że u Ciebie wszystko dobrze się skończyło 
anna co a przeycia
,, gdzie idziecie?'', ,, oktorej wrocicie''?nie chodzcie po nocy ......