Cześć dziewczyny :-)
W Krakowie też piękny, słoneczny dzionek. Ja pierwszą pobudkę miałam o 5 bo trzeba było męża wyprawić do pracy, drugą pobudkę mi zrobiła Emilka bo jej się na wyjątkowe harce o 7 rano zebrało, no i teraz już wstałam na dobre :-)
Anna, z założeniem nogi na nogę to mam problem, raz, że brzuch przeszkadza a dwa ja kurdupel jestem i mam krótkie nogi:-) Mało tego, założenie rajstop powoli zaczyna być wyzwaniem :-)
Z goleniem też bywa już mocno śmiesznie i straszno, z nogami sobie radzę ale z kaśką jest gorzej :-) Pytałam się jakoś na którejś z poprzednich wizyt czy można używać depilatora w kremie i mi gin powiedział, że pewnie, nie ma przeciwskazań, to chyba w końcu tak zrobię przed kolejną wizytą bo jak tak w końcu będę machać tą maszynką w ciemno to coś natnę zanim będzie wogóle potrzebne :-)
O mojej teściowej już mówiłam, ja Kraków, ona Mazury więc kawał świata więc nie mamy szans na konflikty. Z moją mamą D. ma bardzo dobre układy, z babcią jeszcze lepsze, kopytka i inne kluchy mu robi bo ja nie lubię a on by mógł co drugi dzień to jeść :-) Mamie oczywiście zdarzają się róże pogadanki, że ona by to zrobiła tak i tak a jak my robimy to nie... ale taki po prostu ma już charakter i nie ma na to rady :-)