Ewaelinka84
Fanka BB :)
Jejku dziewczyny w zolwim tempie dopiero posprzatalam domek ,troche mi zeszlo ,ale przerwy musialy byc ,zeby nie przesadzic :-/
Chyba dzis daruje sobie prasowanie bo jeszcze obiad trzeba zrobic i chyba po tym polegne na tarasie
Jejku jak ja lubie miec czysciutko ,,,,,dziewczyna z ebayu napisala do mnie ze wyslala dzis paczke i ze przeprasza ale byla na urlopie ,takze kolejna sterta prania w drodze aaaaaa zwariuje ilez mozna prac i prasowac ..... na marginesie to mi tez ciezko idzie zakladanie skarpetek ,a chce sobie zrobic paznokcie -ciekawe co z tego wyjdzie :-/
Chyba dzis daruje sobie prasowanie bo jeszcze obiad trzeba zrobic i chyba po tym polegne na tarasie
Jejku jak ja lubie miec czysciutko ,,,,,dziewczyna z ebayu napisala do mnie ze wyslala dzis paczke i ze przeprasza ale byla na urlopie ,takze kolejna sterta prania w drodze aaaaaa zwariuje ilez mozna prac i prasowac ..... na marginesie to mi tez ciezko idzie zakladanie skarpetek ,a chce sobie zrobic paznokcie -ciekawe co z tego wyjdzie :-/
o matko
tak za miesem nie przepadam ale mam ochote i od kilku dni mi sie marzy a u nas takich nie ma :-(
ludzi wszędzie pełno jakby zaraz wojna miała być a to przecież tylko weekend majowy ;-)
no i jest szwagier, który mniemam, że im pomaga (?). Ale jakbyśmy się z szwagrem stracili to by chyba beton jedli
no ale cóż sami doprowadzili do takiej sytuacji..
skąd się biorą w ogóle tacy ludzie?
nie mozna na nich polegac :-(