reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Gawit... Maja miała ospe w wieku 5 lat... jedyne co przynosiło ulgę to... brak maści, lekki prysznic w letniej wodzie, brak wycieranie tylko takie dotykanie miękkim ręczniczkiem... płyn surowiczy z krostek zasycha razem z mascią i to daje takie paskudne efekty.... nam lekkie prysznice 2 razy dziennie ratowały skórę i przynosiły wielką ulgę.

Hej.ale piszecie..
Nie d rady nadrobić.tesciowie.moi są kochani i pewnie dlatego,że mieszkamy 600km od siebie
Ją akurat jestem częstym gościem u nich,bo pracujemy z tesciem w jednej firmie i łączą nas też sprawy zawodowe :-).tesciowa to złota kobieta i juz przyzwyczailam sie,że wali takimi betonami,że tylko sie chlastac.ale ona tego nie widzi,a ją przywykł,bo nie opłaca mi sie drzec kotów. Bardziej mnie moja matka wkurza i jak tu u niej jestem to juz mnie szlag trafia.byle do poniedziałku.wczoraj zrobiłam wstępną przebierke w ciuchach po ludwiku...i stwierdzam,że 3/4to szmaty,a reszta jest chamsko chlopienca i muszę po lumpkach rajdy zaliczyć.i tyle o ile niemowlakowi nie robi w czym jest,to juz wszystko w rozmiarach powyżej 70jest w traktory,koparki,samochody,niebieskie,granatowe,chlopience do bólu...i tyle
Ścisk was mocno!

Pozdrawiam gorąco. Zaraz czeka mnie powtórka glukozy w tym cholernym szpitalu. Trzymajcie kciuki żeby wyszła w miarę i żeby ominęła mnie insuliną.

Witajcie dziewczynki ,byle dzisiejszy dzien przyniosl dobre informalcje !!!!!
Ewcol trzymam kciukasy caly czas !!!!!!daj znac jak cos sie dowiesz i lez tam sobie spokojnie !!!!!

U mnie cala noc pada i stwierdzilam ze dzis jest ten dzien na prasowanie ,a ze kregoslup mnie boli bede robic to na siedzaca (tak jeszcze nie prasowalam )-to na tyle dzisiejszych prac ,,,,poddam sie cala relaksowi z wyprostowanymi nogami :-)
Aaaa na dobitke Wam powiem ,ze wczoraj moj m. Stwierdził ze mi sie tyje ,,,,ze uda i tylek mi juz urosły ,,,,a ja mowie no chyba mam prawo -a on ze tak oczywiscie -chyba sie boi ze znowu przytyje 35kg heheh ,ale naprawde ja wygladalam strasznie do tego bylam tak spuchnieta ze nie mialam ani szyji ani nadgarstkow a o stopach nie wspomne ,
Ciekawe co bedzie tym razem chyba trzeba zrezygnowac z fast foodow ,albo przynajmniej sporadycznie z nich korzystac-dla malej to i tak nic dobrego ;-/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry